Havnsø:-)

Efter et par dage og nætter med en del ømhed efter besøg hos fyssen i fredags, forsøgte jeg mig med en morgen trail tur før morgenmaden i Havnsø.

Det blæser med hård kuling heroppe og har gjort det i dagevis!

Jeg har smerter/er øm i baglår og balle, også mens jeg er i gang, men masser af luft, selvom det ikke går stærkt. Jeg er ellers begyndt at føle mig noget fedladen og slap. December er jo ikke helt nem fristelsesmæssigt, og her plejer jeg at skrue op for træning for at kunne tillade mig at spise småkager og konfekt… Det kan jeg ikke lige nu. Der er røget lidt mere på sidebenene. Men det er nok klædeligt…?!
Jeg kom hjem til en tændt adventskrans og morgenstemning. Hunden er ikke engang luftet endnu.

Nu er der dømt strækøvelser en masse!
Glædelig 2. Advent (ja kransen er lavet af skumfiduser og er fra sidste år men stadig fin!)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s