Planlægning af næste år – tilmeldinger osv.

Stille og roligt bliver der fyldt flere stævner på.

Jeg vandt en fribillet til La Santa Sprint Serien, den er nu indløst til 4 gode løb i Juni, hvor jeg skal se om jeg kan blive gode venner med den smukke og alligevel mørke Furesø…

I Juni er jeg også tilmeldt Karrebæksminde TRI og jeg vil tilmelde mig Kronborg, når den åbner på onsdag.

Så har jeg tilmeldt mig Farum Mini Tri, som med 4 små uformelle og gode begynderstævner fra marts til maj er gode til at komme i gang på. Op på Tyren, som man si’r .-)

Så er foråret da ved at være på plads 🙂

Før foråret kommer er der dog efteråret og vinteren og her glæder jeg over, at jeg snart har købt et par Salomon Speedcross 3 og i samme moment er tilmeldt Trailman Winter Serien med 3 x 12 km trail i november, december og januar. Det bliver helt nyt for mig at løbe trail. Meget spændt!

Jeg tror, det er lige det, der skal til for at aflaste mine fødder. Og for at motivere mig til at komme ud i vinterhalvåret. Det plejer nu ikke at være svært for mig at komme afsted, men nu sker der noget nyt, nye muskelgrupper kommer i bevægelse og det glæder jeg til og over!

Følg mig på:

  • Facebook.com/miathlon
  • Instagram: iMIAgine/Miathlon
  • FLICKR: iMIAgine
  • Endomondo: Mia Mørkeby Johnsen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s