To timer for mig selv!

Dagen i dag arbejdsmæssigt stod på at færdiggøre alle de sidste detaljer til to dagens seminar for knap 100 kolleger i Studieservice hvor jeg er facilitator og tovholder.
Pigerne lavede pludselig aftaler i løbet af eftermiddagen og manden kom i tanke om et bestyrelsesmøde … Så var (resten af) dagen helt åben!
En kop kaffe med Amalie på hjemadressen og stadig havde jeg timer til overs til mig selv.
Jeg valgte at trække i løbeskoene på trods af vanvittige vabler, der udfordrer  og snuppe 1 km opvarmning m teknikøvelser, 2 x 5 min m 30,20,10 intervaller (2 min imellem) og til slut et 800 m langt interval. 
 
Da jeg kom hjem røg der lige en lammesteg i ovnen og så i karbad med mig!
 
Jeg skal til at pakke taske til seminaret og faldt lige over denne flok medaljer der hænger på soveværelset. De går knap 10 år tilbage. Hver og en gemmer på en unik oplevelse der har været med til at gøre mig til den jeg er.
Det er tirsdag og der er svømmetræning i dag. ALOT er rykket indendørs i svømmehallen igen, men så længe jeg ikke kører bil (10 dage tilbage!) så er det for bøvlet at komme afsted. Ergo bliver det til løb i stedet lige pt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s