Kaiserwetter, knagende knæled og kilovis af knas

Nøj hvor jeg elsker skiferie! Jeg elsker alt ved det: at være så herligt intenst sammen med familien på den virkelige aktive måde, dage fulde af frisk og klar luft og indforståede jokes, trætheden når dagen er omme, solen på snuden, solbrillestriber og røde kinder, og oplevelsen af, at man bare er en lillebitte myre i de store bjerge. Nå ja og så at man må snacke i tide og utide, spise pommes friter hver dag og drikke Glühwein før kl 12…

Vi tog en “copy-paste” tur af sidste års tur til Zell am See: lejede den samme lejlighed de samme 6 dage, kørte lørdag eftermiddag og ankom søndag morgen, hoppede direkte i skistøvlerne og kendte jo alting i forvejen ift at handle osv. Vi har stået tre dage i Zell am See, en dag på Kitzsteinhorn og tre dage i Saalbach. Det var fedt at se mere af Saalbach, det nåede vi ikke sidste år. Solen har braget ned 6 dage så sneen blev blød men sjit hvor er det fedt med højt til loftet og flotte udsigter alle vegne!

Også i år var Valdemars familie i Zell, så Carla har på skift været lidt hos dem og vi har haft Valdemar hos os. Carla tog toget derned med Valdemars familie men kører med os hjem.

Jeg elsker min løbetur rundt om søen i Zell med ømme knæled efter dagens ca 40 km på ski. Jeg får mit eget lille space og det går ikke stærkt.

Ingen er kommet til skade, jeg har stået på ski i 30 år og 7-9-13, så er der ingen i min familie der nogen sinde har haft brug for akut assistance på pisterne. Det nærmeste jeg kommer det, var da vi rejste med genboerne og deres datter i 2018 brækkede håndleddet på sin første snowboard tur.

Jeg elsker alt det indforståede der opstår, når man er tæt sammen og at vi bare leger hele dagen i sneen og spiller spil om aftenen. Det er en sand fornøjelse at se vores piger være så absurd dygtige til at stå på ski. Jeg bliver stolt og glad for at de elsker det lige så meget som os.

Uge 7 blev i tal til 283 km skiløb hvoraf min hurtigste fart var 83.5. Hertil kommer 34 km løb rundt om søen – tre ture. Vi har kørt ca 3000 km i bil, turen derned tog 15 timer og som trafikken ser ud lige nu nok det samme på vej hjem.

Nu skal jeg lige have et par restitutionsdage inden et par løbeture til og fra arbejde venter tirsdag og torsdag. Og så skal jeg jo sørme på farten igen allerede i næste weekend, hvor Thy trail Marathon ligger og venter på mig med alle sine lækkerier i form af vand til skridtet, sand og blæst. What’s not to like!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s