Ingen Cph Half til mig

Jeg bliver liggende her med denne herlige udsigt, mens I alle løber Cph Half i dag. Jeg må konstatere, at jeg er skadet 🥺.
For en uge siden på en kort og rolig restitutionstur fik jeg først en følelse af en bue der spændtes meget stramt i venstre læg og så en pludselig fornemmelse af at buen sprang. Siden har der været en smerte dybt inde i læggen. Jeg har masseret og siddet i mine powerboots, men det har ikke ændret sig meget på 8 dage.
Jeg håbede til det sidste og havde hentet startnummeret, men det vil være så dumt at stille op. Jeg frygter, at det ikke er gjort med en uge mere i ro, men nu må vi se. Er det mon en fibersprængning eller noget andet? Jeg har ikke prøvet sådan noget før…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s