Marathon popup – Taastrup edition

Søndag morgen kl 6.15: jeg vågner af mig selv, hele 20 minutter før vækkeuret. Jeg er hurtigt ude af sengen. Jeg skal have spist morgenmad og pakket løbegear til er socialt cannonball Marathon.

Hunden får mad men gåturen overlader jeg til Mark der stadig snuer. Jeg tømmer en opvasker, og lægger lidt tøj sammen mens jeg drikker kaffe.

7.30 sidder jeg i bilen og er på vej. Parkerer foran Taastrup Rådhus kl 7.45. Hilser på de andre ca 30 løbere som alle har fundet eventet via facebook sider eller tidligere været med. Jeanne hoppede spontant med på et halvt Marathon sent i aftes.

Starten går kl 8 ved at alle selv tænder deres ur. Ingen startstreg eller målport. Vi løber bare. der er planlagt en rute på 6 omgange af ca 7 km.

Jeanne og jeg sludrer 21 km- dvs jeg spørger og Jeanne fortæller 🙂 Sådan sparer jeg på kræfterne og har familie-, arbejds- og røverhistorier “on the side” som bare får den ene km efter den anden til at gå. Hyggeligt og rart med selskab.

For hver omgang er der depot med alt hvad vi kan tænke os: sodavand og vand, vingummi, lakrids, chokolade, chips og müslibar. Jeg forsyner mig hver gang og har også min rygsæk på hvor jeg drikker vand.

Jeanne er færdig med sit løb kl 10 og jeg har et par timer mere. Jeg kender ruten nu. Jeg tænder ret hurtigt for musikken for der blev meget stille uden Jeanne 🤪👏 Jeg ligger helt stabilt km for km og har ingen kriser.

Kl 12.05 er jeg færdig – har løbet mit Marathon nr 30. Præcis fire timer netto. Fem minutter samlet i depot. Og jeg har stadig en hel søndag foran mig.

Jeg kører hjem og siger hej til Mark, der sidder i solen på terasssen og overvåger poolen. Vi er ved at tømme den for vand, det har taget 5 dage indtil nu. Pumpen er sat på nu. Vi sludrer, jeg går i bad, spiser mad og lægger en kjole op på min mors lånte symaskine. Lapper et hul i Carlas taske. Og skriver dette indlæg, mens jeg hænger ud i solen til tonerne af Carla, der har siddet en time ved klaveret. Jeg er priviligeret og sender min mormor en kærlig tanke på 6-års dagen for hendes død.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s