Christiansborg Rundt – aflyst

I dag skulle jeg have svømmet rundt om vores regeringsbygning for første gang. Og det væltede ned med vand fra oven hele natten og formiddagen. Men jeg daffede afsted på cyklen i min tridragt med forventning om en lækker svømmetur.

På vej derind blev jeg ringet op. Christiansborg rundt var aflyst fordi vandkvaliteten var for dårlig pga den kraftige regn… øv øv øv.

Susanne som jeg skulle have svømmet med, var taget hele vejen derind og hun var så spændt. Det var hendes første stævne. Hun var noget slukøret og skuffet. Så jeg kunne bare pænt vende om og køre hjem igen.

Dagen blev i stedet brugt på lidt praktiske gøremål og en tur med hunden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s