Kalvebod tri – kvart distance i hedebølge

… en virkelig varm affære som inkluderede en hyggelig havn, en brokkebænk, et bjerg, der skulle forceres fire gange, bly i løbebenene og et nyt bekendtskab.

Jeg har ikke kørt Kalvebod tidligere, så det er altid dejligt at prøve noget nyt, dejlig tæt på bopælen og ikke med start klokken kvalme, med derimod kl 11. Stævnet tilbød 3 distancer: familie, kvart og DM i sprint.

Jeg var i start- og skifteområdet 9.30. Kvart distance skulle have startet kl 11, men alle startskud blev forsinkede, fordi det ikke var lykkedes at rydde cykelruten for trafik. Det var ret kikset – det var vist også hjemis-bilen, der havde forvildet sig ind bag afspærringen, og startskudet var gået på familiedistancen og de fleste lå i vandet, da de blev stoppet med høje fløjt mm og måtte op og starte forfra – næsten en time for senere. Denne forsinkelse betød så at vi også blev forsinkede… vores start gik 11.40.

I skiftezonen faldt jeg i snak med Kristina og vi fulgtes ad før og efter race: hun har sommerhus en spytklat fra os, og vi havde flere andre fælles måder at gøre tingende på, så måske vi arrangerer en fælles svømmetræning i Vestsjælland. Det var super hyggeligt.

Jeg var eneste deltager fra Alot, men kendte derudover Louise, Camilla og Tine fra andre sammenhænge som stillede til start. Det var hyggeligt at rende på hinanden og sludre om stort og småt.

Før race mødte jeg også Tanja og Christian hvis søn stillede op på familiedistancen for første gang, Lasse fra arbejde som bor tæt på og Petronella fra ALOT, som er dommer i triforbundet. Så selvom vi blev forsinkede var der masser af hygge i området. Kristina og jeg fandt en Brokkebænk på havnen. Vi satte os ikke for vi havde ikke noget at brokke os over 🙂

Svømningen foregik i- og ud af havnen, hvor vi svømmede langs bådene. Det var varmt og grumset vand og jeg måtte er par gange lige have hovedet med: slå over i tre brysttag og få vejrtrækningen under kontrol. Sætte farten lidt ned. Jeg fik slugt vand og bøvsede en del😜

Skiftet gik fint og ud på cyklen på ruten primært på cykelstierne langs vandet og i villakvarteret. Ingen hjemisbil heldigvis – ej heller anden trafik.

Ikke alle medatleter var lige gode til at overholde reglerne ift overhaling, så jeg måtte opdrage på et par herrer og bede om, at de ikke trak ind lige foran mig efter endt overhaling.

Ruten havde mange tekniske steder med skiftende underlag og bump – endda noget der mindede om et flyvehop og var tre runder a 13 km, så farten blev derefter. Det var fedt at cykle på kanten af havet med vindmøllernes gyngende skygger i ryggen. Jeg klarede de 40 km på lige under 5 kvarter.

Skiftet til løb gik fint: strømper og sko på i en fart, bælte og kasket og så derudaf. .. Og så skulle jeg ud på 11 km løb i den stegende middagshede kl 13.30. Allerede på den første kilometer kunne jeg mærke det ville blive svært. Jeg havde ellers ikke givet fuld gas på cyklen, men forsøgt at sparre til løb, spist min salt, drukket godt osv, men varmen mødte mig som en mur og jeg havde tunge mursten i benene efter 2 km.

Vi skulle løbe 4 runder a 2.7 km og på hver runde op over en fæl og stejl bakke, jeg måtte gå op allerede fra start. Vi fik våde skumvaskeklude udleveret, men lige meget hjalp det. Jeg havde intet at skyde med. Løb plejer at være der, jeg henter pladser og min klare komfortzone, men jeg havde kun en fart: langsommere og langsommere…

Ved depot stod Thomas fra triatlonshoppen og Kim den nyslåede dobbelte IRONMAN – og også Carlas tidligere træner Carsten fik jeg også hilst på – uden noget videre overskud. Det var tiltrængt og nødvendigt med lidt hep!

Jeg overhalede Camilla, men blev overhalet af Kristina. Sjit det var varmt. Jeg havde intet til en spurt på målstregen.

Efter race pustede vi ud og spiste mængder af våde og kolde æblebåde. Camilla, Louise, Kristina og jeg kom ind i rap. Thomas og Kim sludrede med og så nulrede vi retur til vores gear og pakkede sammen. Kristina og jeg fulgte til Gl Køge Landevej, hvor vi skiltes på en highfive!

Hjemme på Vestegnen stod den på hurtigt bad, mad, udpakning og ny pakning! Så hentede jeg Katrine og vi satte snuden mod sommerhuset til ren restitution med fisk fra Havnsø Fisk, solnedgangshavdyp, og stjerneskudskig på madrasser på græsset!

Søndag formiddag har vi snydt og leget ferie i den fortsatte varme: solbadet og drukket forbudte bobler allerede fra formiddagen 🙂 happy go lucky!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s