Jeg føler mig som triatlet igen!

I de her uger er der noget på vej! Sommeren. Motivationen. Lysten. Energien til Triathlon. En energi som har været på “mute”, “hold” og “stand-by” i et par år. Efter jeg tilmeldte mig Stevns Jernmand er jeg kommet mere ud på cyklen: jeg har cyklet flere gange til arbejde i Hillerød og havde cyklen med til Havnsø i denne weekend.

Samtidig har jeg vundet billetter til Challenge Herning i en Facebook konkurrence – to stk til en værdi af 2400,- så Mellanie og jeg skal til Jylland og køre ræs. Det bliver dog først i 2023, da ingen af os kunne den pågældende dato i år. Men nu er vi tilbage! Der er noget at træne frem til.

Jeg seriøst elsker at cykle her! Der er pænt alle vegne. Og det dufter af syrener, raps på markerne, fyrrenåle, havsalt! Jeg kan ikke få nok:-) Jeg fik 50 km i benene i dag med ca 30 i snit i bakkerne og sluttede af med 8 km løb i Vesterlyng. Jeg er gennemsyret glad i låget både undervejs og når jeg kommer hjem og kan sætte mig på terrassen i solen med lidt frokost.

Det er også blevet til havsvøm et par gange. Og med de mange små helligdage, der er på vej skal jeg heldigvis tilbringe mange (trænings)timer her i Havnsø i de lækre omgivelser og se smukke solnedgange.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s