På vej til langt – igen

Om 2,5 uge forsøger jeg at løbe langt igen til @great.dane.backyard.ultra i Silkeborg. Et “last man standing” løb, hvor der kun er én der gennemfører: ham der løber længst. Jeg træner derfor (lidt) ekstra bakker. For der er bakker i Silkeborg. I går 20 km, i dag 16 km. Nu må vi se hvor langt det kan bringe mig 14.8. Jeg lagde igen lige vejen forbi testcentret på vej hjem fra løbeturen og blev mødt af en venlig tester, der spurgte: “hvor langt har du så løbet i dag?”. Så ved man, at man primært kommer i løbetøj… #run #løb #ultrarunner #ultrarun

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s