Sådan gik der en måned…

Aldrig er der gået så længe uden, at jeg har skrevet og det vidner om, at der er sket MEGET siden 100 km løb i Viborg. Jeg har simpelthen ikke haft ro eller tid til at sætte mig til tasterne…

Få dage efter jeg kom hjem fra Viborg, blev jeg konstitueret leder for en anden afdeling foruden min egen. Det kaldte naturligt på al min opmærksomhed. De første 14 dage efter DM i 100 km løb, løb jeg meget lidt og kun korte ture i roligt tempo, tilgengæld arbejdede jeg næsten i døgndrift med at danne mig overblik over, hvordan jeg kunne hjælpe bedst til i den nye afdeling. Sommerferien nærmede sig med hastige skridt, og den sidste slutspurt, der stort set altid er før ferien, var pludselig blevet dobbelt så lang. Min plan var egentlig at gå på ferie i slutningen af juni, og det lykkedes næsten. Selvom autosvaret kom på, arbejdede jeg lidt under radaren for at blive helt klar til ferie.

I juni havde begge piger også afgangsprøver under coronavilkår: De skulle op i to skriftlige og to mundtlige prøver, men var “fritaget” for presset med karakterer, eftersom årskaraktererne ville tælle, hvis prøvekaraktererne blev lavere. Det var en god model: de fik trænet at gå til prøve, men de mange måneder med udfordrende vilkår med online undervisning, kom ikke til at have indflydelse på deres afgangsprøver. Carla afsluttede med 12 stk 12-taller og 5 stk 10-taller – og også Liva afsluttede 10.klasse med mere end 11 i snit. Jeg synes, det er helt vildt som de præsterer! Carla fik både gallafest, dimission og fester i lange baner med klassen.

Carla skulle også spille de sidste kampe for og med Brøndby. Hun har spillet 10 sæsoner i klubben, og de fik sjællandsmesterskabet hjem, selvom de tabte den sidste kamp til Farum. Det blev fejret med guld-konfettirør, pool-party og fotosession. Vildt at hun nu er uden klub, indtil hun starter på efterskolen. Vi har allerede talt om, hvordan hun oplever tomrummet, fordi der hverken er 4 ugentlige træninger, lektier eller andre faste gøremål, som hun plejer at have. Pludselig er der enormt meget tid – som bliver brugt til fest og hygge med vennerne – lige afbrudt af en corona isolation fordi der pludselig opstod smitte i kredsen…

Liva fik heldigvis en enkelt rejse med Hjemly med en uge på Playitas – skubbet ind imellem afgangsprøverne. Alle andre ture er blevet aflyst pga Corona. Og den sidste uge på efterskolen gik med campingtur og gallafest. Fredag 25.6 skulle jeg hente hende hjem og jeg gruede for det – hvor ulykkelig ville hun mon være over, at det var slut? Hun tog det faktisk pænt og de 14 dage, der er gået med sommerferie nu, er brugt med masser af hygge, festival, og fester med både kæreste Eik, venner fra Hjemly og “gamle” venner.

Pigerne – mest Liva – har været en del alene hjemme på Pilevej, mens Mark og jeg har været i sommerhuset de sidste par uger. Jeg er begyndt at skrue op for løbetræningen frem mod næste mål, som er Great Dane Backyard Ultra i Silkeborg d. 14. august. Jeg håber at komme over 100 km igen, men nu må vi se. Jeg træner bakker og mængde – så Kårup bakke har været genstand for flere 28 km løbeture heroppe. Bakkerne ved Ordrup og Veddinge er gode at træne i. Vejret har ikke været fantastisk – så i dag var det i blæst og regn. Det er lidt svært at finde den helt rigtige feriestemning frem, når man ikke kan være mere udendørs. Men jeg har nydt besøg af og hos gamle venner de sidste par dage.

Jeg har holdt 9 dages ferie nu…. og jeg keder mig – på trods af fede fodboldkampe, herligt selskab af venner osv. Jeg har lagt alle puslespil, strikket, læst og gættet krydsogtværs – og jeg smugarbejder også en smule, selvom der er ro i indbakken. Jeg har været i sommerhuset i 14 dage, og vi vender hjemad til flere ugers ferie i morgen – og glæder mig til de praktiske gøremål, vi skal hjem til: en carport, der skal ryddes, en have der skal have nye hjørner etableret og ikke mindst – ombytning af pigernes værelser. Carla og jeg skal også vaccineres. Vi kommer nok ingen steder i de uger: Mark fylder 50 og min mor 70 og det skal vi have fejret. Heldigvis har vi booket et skønt hos i Grækenland i uge 42, så der er udsigt til andre himmelstrøg…

Over and out herfra.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s