Lønbæk Marathon

I går stod den på endnu et af de længere træningspas frem mod de 100 km – denne gang som Marathon med hele fem fra ALOT. Da Cph Marathon blev aflyst igen og flere fra klubben havde trænet frem mod deres (første) Marathon, var det skønt at der var en cannonball mulighed. Vi skulle løbe Amager rundt med start 7.30

Vi mødtes ved DR byen og det havde regnet hele natten. Det stoppede ligesom vi steg ud af bilerne. Tanja skulle følges med Lillian, som jeg fik mødt for første gang og som vi skal følges med til Viborg.

Jeg har fundet min powersong til 100 km, for Coldplay har netop udgivet ny single. Den skrålede jeg med på i bilen på vej derud kl 6.45. Den hedder “Higher Power” og mon ikke jeg får brug for “mere energi” fra de “højere magter” i Viborg om en måneds tid?

Jan og Thomas løb sammen og jeg løb langt det meste af turen med Poul og Morten. Morten sakkede bagud de sidste fem km.

Vi løb først igennem byen ud til Amagerstrand (hvor jeg altid mindes IRONMAN races og sukkede dybt), langs lufthavnen ud til Dragør (hvor jeg dog craver flyrejser til varme himmelstrøg) og ind over fælleden til Kalvebod bro. Derfra langs vandet tilbage til Sydhavnen. Vi rundede crossbanen ved motorvejsafkørslen og så ellers tilbage til byen. Jeg havde for første gang eksperimenteret med at lægge ruten ind på uret og bruge det som navigation. Det var rart! Så slap jeg for at være i tvivl om at finde vej.

Vi fulgtes nogle km med Emilie, som var debutant på distancen. Det er det hyggelige ved cannonball marathons. Man lærer nye at kende. Og sludrer undervejs. Vi skiltes lige før depotet ved kongelundsfortet. Depotet fejlede ingenting: tænk hvad man kan få for en 50’er i startgebyr!

ALOT havde private heppere med; hele fem gange på ruten blev vi mødt af Pong pong powerzone, som jeg tror alle de andre løbere også nød godt af! Intet som et smil når det gør lidt ondt.

Jeg fik løbet lidt for stærkt ift at træne pace til 100 km. Jeg skulle skynde mig hjem for jeg skulle videre til fødselsdag hos min dejlige niece. Men sådan var det. Jeg har ikke flere af de helt lange træningsture nu. Måske en 30’er.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s