Onsdagsløb med ALOT

Jeg er ret pjattet med at løbe med selskab fra @alot_tri. Efterhånden har jeg fået flere gode klub-kammier og en håndfuld som jeg betragter som min venner og som jeg ser uden om træning. Det havde jeg ikke forestillet mig, da jeg blev medlem for 6-7 år siden.

I dag kom jeg lidt for sent ud af døren og nåede ikke mødetid 17.30 fordi jeg tog den lange vej til stadion gennem skoven. Men heldigvis løb flokken den rigtige vej (for mig), så jeg mødte dem på vej ud i skoven og vi fik 9 km sammen og hjemturen med Poul.

Vestskoven er fyldt med venner. Nogle af dem har 4 ben og lidt mere pels end andre. Det er løbe-hygge i baghaven! 20 km på en onsdag med ok ben. Det var rart:-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s