“Hygge, træne-pace og sludre marathon”

Jeg elsker sådan en tur, som jeg har løbet med Tanja i dag. Faktisk har det været en vildt god uge med flere gode træningslegekammerater, og når den så slutter af med et “hygge-marathon” i Vestskoven med Moffes Marathon og ca 30 andre løbere, så kan det næsten ikke blive bedre.

Vi skulle træne vores 100 km pace i dag og energiindtag – perfekt at gøre det på vores egen hjemmebane, men med depot og perleplade-medalje. Afgang i blæsevejret fra Naturcenter Herstedhøje kl. 9 “Cannonball style”, egen tidstagning og ud på en 5,5 km rundstrækning, som vi skulle rundt på 7 gange og til afslutning en kort 8. runde – med stor finale – op over bjerget.

Det blæste godt, og vi havde aftalt at holde Tanjas pace ca. 6.05-6.10 pr km fordi jeg skal lære at løbe langsommere til 100 km løbet – og det gik så fint. Vi sludrede hele vejen rundt, grinede og hyggede og planlagde turen til Viborg. Det er så dejligt at nørde-snakke med en, der gider og går op i det samme så turen føltes let og overskuelig. Vi fik selvfølgelig også vendt alle de andre vigtige emner, såsom teen-age-moderskab, arb.liv parforhold og helbredssituationen. Meget lidt Corona snak – det var befriende!

Ved 10-tiden mødte vi en stor flot ALOT’ere på træningstur og vi hilste på alle de modløbende klubkammier.

I mål havde Tanja taget Nutella-kage med, stærkt initiativ, som blev indtaget på en sten med afsprittede fingre.

Ugen har ellers budt nogle dejlige træningstimer: i onsdags løb jeg med Lasse, min gamle træner og ernæringsvejleder. Vi talte træning ifm diæten, jeg er på (har smidt næsten 3 kg på knap 3 uger) men også kost ift de rigtig lange ture. Og jeg fik set hvor fint, det er at løbe fra Hvidovre Havn og ind mod Stejlepladsen langs havet og Valbyparken – dejligt at se noget andet:-)

Lørdag morgen åbnede vi Open Water sæsonen med årets første havsvøm – 6 grader vand og 8 grader luft. 1000 m blev det til, inden jeg begyndte at fryse om fusserne. Solen bliver bare ved med at skinne, selvom om luften er kold var det en fed oplevelse. Vi er i gang!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s