30 km ondt bagi

“Fru Author” er snart 11 år og i dag blev hun luftet i blæsevejret for første gang i 2021. Hun trængte til at blive støvet af efter at have stået stille i hometraineren uden anden adspredelse end den ene tur Liva har taget. Jeg kan konkludere at hun trods alderen holder sig godt. Det er straks en anden sag med føreren af fruen: 30 km på 1.11 i blæsevejret var hvad bagdelen kunne holde til. Jeg fortryder, at jeg ikke har holdt fast i bare en enkelt gang på HT om ugen. Det ville have hjulpet. Men nu er hun klar til udendørs og jeg bliver jo langsomt klar til mere, jo mere jeg kommer ud. Man skal starte et sted. Mine Orca cykelbukser fra @triathlonshopdk var stadig lige perfekte som inderste lag!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s