Nyt skørt mål – DM i 100 km

Mens Mandy og jeg løb Højlyngsløbet 67 km, tikkede der en sms ind fra klubkammi Tanja. Den lød sådan her:

“Velkommen i mål 😄
Jeg håber, du har haft en fantastisk dag, selvom I løb lidt forkert og dermed for langt.
Jeg er blevet tilbudt to pladser i en bil til Viborg til DM i 100km. Så jeg har nu taget et valg og tilmeldt mig. Den anden plads er din, hvis du vil have den. Jeg tænkte nok, at du ville være top motiveret til at sige ja tak, når du sidder med dejligt ømme ben og en god fornemmelse i kroppen efter at have løbet tværs over Bornholm 😅🤣”

Så sådan gik det til, at jeg i løbet af få dage (inden jeg kunne gå normalt igen) var tilmeldt mit første 100 km løb, som ovenikøbet er Danmarksmesterskabet på distancen – ikke at jeg har planer om podieplacering :-D!

Vi skal løbe 17.5 gange rundt om Søndersø i Viborg. Ruten er 5.7 km lang, dvs. at der er depoter med fast kadance. Det er allerede d. 5. juni, så jeg skal holde dampen oppe og blive ved med at få km i benene den næste tid.

Jeg har jo aldrig løbet så langt, det siger næsten sig selv og jeg er spændt på, om jeg kan. Men jeg tænkte, at nu er jeg inde i en god stime – jeg har løbet langt og længere i det sidste år: både med månedlige marathon i sommerhalvåret, men en julekalender med 300 km på 24 dage og nu her i 2021 frem mod Bornholmerløbet. Og knæ, lænd osv. arter sig rigtig pænt efter et par besøg hos osteopat!

Billederne er fra ruten og hentet fra Viborg 100 km website.

Jeg har besluttet at april skal bruges på at blive et par kg lettere inden løbet i juni, så det er jeg gået målfast ind på. Sammen med min gymnasieveninde er vi nu startet på en kostplan jeg har brugt før op til løb, der gerne skulle give os lidt mindre corona sul. Jeg har taget 3.5 kg under hjemsendelse, og nu skal det være slut med al den hygge og ekstra godter. Så 1. maj skal de ekstra kg være væk igen. Jeg ved, jeg løber bedre, når jeg slipper af med dem – det er afprøvet.

Jeg er så spændt på det hele og kan mærke foråret pible ind i hele mit system! Det var lige det, jeg trængte til – endnu en ALOT tur i kikkerten og et nyt ambitiøst mål, når jeg nu ikke kan dyrke TRI.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s