Sidste 32 km træning før Bornholm

Sidste lange træningstur før #højlyngsløbet på Bornholm om 14 dage. Mandy og jeg blev kørt til Dragør og løb hjem langs vandet: først af Amarminoen, så langs Kongelunden langs vandet op til Kalvebod broen, hvor vi fandt kæmpen på øen og hjem gennem stierne i Hvidovre og Brøndby og af Vestvolden. 32 km hvoraf 15 var i regn og slud. Heldigvis havde vi medvind og sidevind det meste af turen. Mit knæ skal bare holde. Det knirker lidt og jeg var glad for at have et knæbind med i rygsækken. Jeg hundefrøs til sidst. Men træningen er done for denne lørdag!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s