50 km med 50 års fødselar

I går blev Mandy 50 år og da hun ikke kunne få lov til at løbe Hammer trail på Bornholm pga Coronaaflysning havde hun planlagt et Coronavenligt fødselsdagsløb: runder a ca 3 km i og omkring Herstedhøje og hertil et super depot og et beskedent og udskifteligt udendørs publikum – primært hendes børn og kæreste.

Vi startede vores ca 5 timer lange tur kl 11 og undervejs løb vi på skift med forskellige medløbere som mødte op eller vi løb på ude på ruten. Vejret var genialt!

Jeg var ok til ca 35 km så gik min mave helt amok og der kom samtidig nogle “lynsmerter” i mit højre knæ som gjorde at det knækkede sammen under mig og jeg måtte ned og gå. De sidste 4-5 km havde jeg så meget sidesting hen over hele mellemgulvet, at jeg dårligt ku få vejret. Sjit det var slemt!

“Målstregen “ var så tiltrængt! Og det var rigtig hyggeligt at løbe med lidt forskellige klub kammier og nye bekendtskaber med dj pulten i rygsækken.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s