Troldetur

Cyklerne er endelig blevet luftet! Mellanie og jeg har været på skattejagt – på troldetur på vestegnen og fundet 5 trolde, som en del af Herlev Tri og Motions 2021 Challenge, hvor det i februar gælder om at finde så mange af Thomas Damsbos trolde fra trollmap.com som muligt og tage billeder af sig selv inkl. cykler foran dem. Det var pivlækkert! Jeg havde helt glemt, hvor fedt det er at cykle – pt får jeg jo ikke en gang min daglige cykeltur til og fra arbejde – jeg løber kun, nå ja og går…

Bakke Trine

Jeg spurgte en klubkammi, om jeg måtte låne hans MTB cykel, for jeg har ikke en selv og heldigvis sagde han ja. Jeg samlede Mellanie op i deres nye hus og så gik turen ellers rundt for at finde Lille Tilde, Thomas på bjerget, Søvnige Louis, Bakke Trine og Teddy Venlig.

Søvnige Louis

Vi kørte først rundt langs Vestvolden og måtte spørge om vej til troldene flere gange – for de gemmer sig jo. De første to trolde fandt vi med hjælp fra “fædre med kælk” – oplagte vejvisere – selvfølgelig ved fædre med kælk hvor troldene gemmer sig 🙂

Teddy Venlig

Efter et pitstop på tanken i Albertslund (lidt spøjst at tanke op så tæt på hjemme, vi plejer at have bager/tank-stop meeeeget længere væk) gik det lidt bedre med at finde de næste 3 trolde, som jeg vidste hvor var. Der var generelt virkelig mange mennesker ude og nyde det geniale vejr både på volden og ved troldene.

Hamsteren Hulda – et endnu ukendt værk af Thomas Damsbo!
Thomas på bjerget

Ved Tueholm Sø hilste vi på et par ALOT’ere, der var på hjemmebane.

Lille Tilde

Fuck det var fedt! Vi skal såååå meget på troldejagt igen. Da jeg kom hjem, havde jeg lovet Carla en 5 km løbetur, så vi hoppede direkte i løbetøjet og løb hendes fodbold løbetræningsprogram – det var som en god off-bike run. Jeg havde helt glemt følelsen af stive ben på den måde. Jeg fik prøvet mine nye cykelbukser i dag fra Orca inden under alt det varme overtrækstøj. De spiller max! En virkelig god pude og god støtte i selerne. Når man ikke har cyklet i 3 mdr og rumpetten kan holde til 52 km i sadlen, så spiller det!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s