2021 – én dag af gangen…

Jeg har et nytårsforsæt og jeg ved allerede, at det ikke bliver let. Mit nytårsforsæt for 2021 er, at “jeg vil tage en dag af gangen”! For mig som elsker at planlægge, se frem, få kabalen til at gå op, skrive lister, lave aftaler, sætte flueben og bare generelt “nå mange ting og få ting klaret”, er det en ret stor udfordring. Jeg elsker forventninger, at glæde mig til oplevelser, rejser, stævner osv. så jeg vil sikkert få rigtig svært ved at LADE VÆRE MED AT PLANLÆGGE.

Januar er som regel den første måned med træningsplan igen efter et efterår uden. Sådan har det været i 5 års tid nu. Det bliver der ikke noget af i år. Ingen træningsplaner overhovedet! Jeg vil øve mig i at tage en dag af gangen. Jeg vil dog opretholde min nuværende form og dermed kunne løbe marathon, når det passer mig. Og når der skal lægges lidt flere km på op til de to løb, jeg håber, jeg har i kalenderen (om Coronaen vil), så ser jeg, hvad der kan lade sig gøre. Jeg vil forsøge ikke at blive skuffet, hvis mine to løb bliver aflyst, så jeg forventer ikke at de kan afvikles.

Jeg er startet året med en “Hvid Januar” dvs. ingen alkohol overhovedet. Ærlig snak: det trænger jeg til – ovenpå december med mere alkohol end sædvanligt og oven på et Corona-år, hvor jeg også på hverdage syntes jeg skulle “belønne mig selv” med et glas vin efter en laaang hjemmearbejdsdag med mange online møder, så en løbetur og derefter fri! Det går ikke længere – for Coronaen og dens sjove mutationer er kommet for at blive og jeg gider ikke tage flere corona og vin-kilo på. SLUT!

Det har været en dejlig juleferie og en hyggelig nytårsaften, hvor det meste har drejet sig om, hvad og hvornår vi skulle spise kombineret med gåture og løbeture, familie og de få venner, vi er i smittekæde med. Nu glæder jeg mig til at tage fat på arbejdet igen. Liva holdt sit nytår i sommerhuset med en lille skare fra efterskolen og jeg tog herop i går og gav det sidste nap med oprydning og rengøring. Vi bliver hængende her meget af næste uge, da vi jo fortsat er hjemsendt og har online skole til foreløbigt til 17.1. Måske kommer Mark og Carla også op en af de næste dage. Balder er selvfølgelig med, så han kunne slippe for de mange brag af fyrværkeri der bliver ved med at være i Kbh.

Det er super hyggeligt at have Liva lidt for mig selv :-). Vi får talt en masse om, at hun snart skal vælge gymnasium og hvad hun gerne vil prioritere. Ingen tvivl om at basket stadig skal være en del af hendes liv, men er hun parat til at kaste sig ud i en Team Danmark ansøgning? Og hvor og hvordan er det bedst at kombinere sport og skole med fleksibilitet og plads til socialt liv også?

I dag løb jeg en min 12 km rute heroppe – ud af Havnsø og op mod Sanddobberne og Dragsholm – i de gode løbebukser fra Orca, som jeg har fået af Triatlonshop.dk. De har virkelig en god pasform og er gode til det lune vintervejr, vi stadig har. Selvom der ikke er lommer på siderne til telefon, har jeg fundet plads til den i lommen på lænden. Det fungerer fint 🙂 Og langt om længe er min vo2 max tilbage på normalen på 52 efter at den skrabede bunden i december med overtræning og røg ned på 48.

Jeg håber at 2021 bliver lysere og lysere herfra, selvom mørket hviler over os lidt endnu. I dag var der lys over stranden og Balder nød sin badetur. Jeg vil tælle de lyse dage

Ps. Jeg har også et andet nytårsforsæt for 2021 og det er at købe en autocamper og køre derhen hvor Coronaen tillader det…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s