Søndag morgen TRI med swimbikerun

OK, fair nok – jeg var skisme uoplagt da vækkeuet ringede 6.34 oven på årets vejfest! Men i år, hvor al tri-leg er aflyst, så slår man sgu til når muligheden for svøm-cykel og løb afvikles i rigtig rækkefølge.

11 mand mødtes ved Amager strandpark kl. 8. Ca halvdelen af os var fra sidste års Mallorca tur – de andre kendte jeg ikke. Alle kendte Søren som havde arrangeret dagen med alt hvad man behøver: godt selskab, godt vejr, gode legekammerater og god forplejning!

Planen var 2 mini-triatlon-løb a 200 m svøm, 11 km cykling og 2,3 km løb – fokus på gode skift og fuld skrald. Når det første var slut, startede det næste 🙂

Vandet var blevet noget køligt på Amager ovenpå de sidste dages regn, men klart og friskt! Søren fungerede som vores boyie og der hvor vi skulle vende. En kort tur ud og hjem …

Fru Johnsen er jo ikke den bedste svømmer, så planen var at ligge næsten bagest og så hente de andre på cyklen og nappe dem på løb. Men Anne var med – min evige battle – vi ligger meget lige og det gør det bare så sjovt at have sådan en friendly battle. På første tur rundt lå hun og pustede mig i nakken på løb, og jeg var så tæt på at gå kold, men snupper hende lige på målstregen.

På 2. tur rundt havde jeg slet ikke det samme at skyde med på løb, så Anne tager mig med 35 meter og Mellanie ligger lige bag mig og presser, så der var ingen tid til at falde tilbage på så kort en distance og tro på, man kan komme igen. Ih det er nu sjovt!

Med sådan 2 weekender i træk med “social triatlon”, står det endnu mere klart for mig, at det ikke kun er race-stemningen, jeg er så begejstret for: det er ligeså meget hyggen og det rundt om: Vi sluttede af med burgers i gården hos Søren og Charlotte. Mega hyggeligt 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s