“Corona style” Triathlon

I dag mødte jeg nye legekammerater og f… hvor var det fedt at “lege tri” og have alle tre discipliner i rigtig rækkefølge!

Via mit nye medlemskab i Herlev Tri og Motion var jeg blevet inviteret til en OL distance (1500/40/10) ved Furesøen – helt low key og hyggeligt, vi skulle selv tage tid og T1 og T2 skulle ikke tælle med. Det var også helt legitimt med “autostop” på uret, når vi holdt for rødt, for vi skule dele vejen og der var ikke spæret af. Det spillede max!

Vi var vel ca 20 udøvende og lidt familie og support var også mødt op. Det var så fedt!

Furesøen og jeg har jo aldrig været de bedste venner, men jeg fandt et roligt flow på trods af tanken om at vandet for tiden indeholder ikter, som kan genere i huden efterfølgende. Jeg er ikke rigtig fan af mider… Jeg bliver heller aldrig fan af søvands-fornemmelsen i næsen. Det klør lissom mere en saltvand, men det gik. Der var ingen bølger og fin sigtbarhed over vand. (1150 m på 23,52)

Cyklingen var pivskæg! Vi var 3-4 stykker inkl Mellanie, der trak hinanden med rundt og på skift lå forrest (jeg lå nok mindst forrest!). Drafting var jo ikke forbudt, så sikken en gennemsnitsfart, man kan holde på trods af en del røde kryds igennem Farum. Vi cyklede på cykelstien ud og hjem langs motorvej 16 mellem utterslev mose og bregnerød kro. Jeg fik en fugleklat på næsen og låret og vi mødte en ko, der var brudt ud af sin fold. Meget oplevelsesrig tur!😂😂 (39,5 km på 1.05)

Løb var også på cykelstien ind mod skovbrynet station “ud og hjem”. Fordi skiftene ikke talte med, og løb først startede oppe på vejen, gik vi op af bakken. Jeg lå ca halvdelen af turen med René og endnu en herre, men ved vendepunktet fik jeg lidt mavekneb og ville hellere løbe selv. Det sidste stykke går det bare mega meget nedad – først inde i skoven og så ned mod Furesøbad og jeg kunne nærmest flyve. (10,7 km på 48,57) lækkert!

Sørme om ikke jeg blev nr 2 – ingen skam når nr 1 er verdensmester i sin aldersklasse (Janette var 15 min hurtigere end mig!). Vi var kun 6 kvinder i alt, men en 2. Plads er en 2. plads – med medalje og det hele. 😂

Vi forsøger at simulere en podieskammel:-)

Herlev tog virkelig pænt imod os i dag. Fedt at være ny i klubben sådan en dag med så god stemning, perfekte vejrforhold, og kanon opbakning. Alt det jeg elsker ved sporten!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s