Vesterhavet i skybrud

Jeg er helt tosset med det der westerhav!Efter en fin kort rekognoscerings-morgenløbetur i går, lignede vejrudsigten en ren fryd for en løber i dag: let regn, overskyet, 16 grader og mild vind fra syd. Derfor måtte jeg ud på lang tur langs vandet! Vi bor på “hærvejen” og der kommer en del vandrere forbi. Jeg tænkte, jeg ville løbe hjemmefra og op til Rubjerg Knude Fyr og følge hærvejen, men efter ca 9 km kunne jeg ikke komme længere langs vandet og vendte derfor om og løb tilbage mod Løkken. Jeg fik et skybrud i nakken og himmel, hav og strand stod i ét i ca 15 min. Jeg løb i ca 10 cm vand oven på det hårde sand med ler og grus, der fossede ned af skrænterne. Det hoppede og dansede med sand og vand op af benene på mig. Jeg elsker når en løbetur er noget særligt og det var den i dag! 5 km asfalt og 14 km sand. Massevis af bunkere og skyer der truer. Jeg droppede hurtigt at have Airpods i. Dels druknede de af vand og dels forstyrrede musikken mig i at høre naturen. Jeg havde jo hele vesterhavs-verdenen for mig selv!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s