Marathon nr 17

Marathon nr 17 i hus til ALOT virtuel marathon – for vi tæller ikke IRONMAN og ultraløb med! Marathonringen i og omkring Taastrup var dagens ramme sammen med chefen aka træner Jeanne. Hård vind. Sidesting. Og lidt ude af kurs nogle gange. Men vi kom rundt. I 4.06.45

Det var en fin tur der startede og sluttede i “Nærheden” i Hedehusene. Der var omkring 10 ALOTTER der ville løbe Marathon i dag. Efter ca 12 km mødte vi Åge i Hedeland i højt humør flyvende ned af en bakke. Ved ca 20 kom Tina og Tanja grinende imod os. Efter 25 var der skønt depot hos Søren i Sengeløse. Så måtte jeg have lidt musik i ørerne og koncentrere mig og vende mig lidt indad efter dejlig sludren indtil da. Hyggeligt sådan at have chefen/formanden for sig selv.

I Albertslund løb vi forkert (igen – ligesom for en måned siden). Skiltningen var pludselig meget mindre og ruten var spærret og skiltene der omdirigerede os, var helt skæve. Så fik jeg sidesting og mavekramper og krise i 7 km (fra 28-35 km). Og det sidste stykke var der stiv modvind, så selvom det var godt både at se Charley med mobildepot og Jeannes mor i depot et par km før “mål”, var jeg færdig. Done deal! Om det var de 67 km for to uger siden eller bare en sløj dag med hårde odds ved jeg ikke.

Da vi var hjemme i Nærheden igen mødte vi Tanja og Tina. De havde stadig er stykke vej hjem.

Herunder ses målfoto af en smadret mor til teenagere (siddende) og en overskudsmor til en 14 mdr’s (stående)… Den nev sgu i dag, dagen hvor cphmarathon skulle have fundet sted og pengene til børnecancerfonden være samlet ind for fundracers. Tilgengæld var det hyggeligt med lille Karl og Michelle og familien fra Hedehusene!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s