Omvendt krydspas

I dag har jeg trænet et omvendt krydspas. Jeg havde efterladt min cykel i Veddinge Bakker i lørdags og planlagt at løbe over og hente den i dag: Så jeg løb 16.2 km fra Havnsø for at cykle de samme 16.2 km hjem.

Det er noget af det smukkeste Danmark, jeg kender og jeg får nærmest lykke-bobler i maven på sådan en tur som i dag.

Jeg løb ud af sommerhusområdet og ud af Havnsø – forbi Gårdbutikken hvor vi handler lokalt grønt hele året. Ned langs Nordstranden – Havnsø Strand. Forlod asfalten og kom til det lille stykke trail langs vandet op til Dragskanalen. Der er så fint der.

Det sidste stykke fra vandet op mod hovedvejen er igennem det mest velduftende skov hvor ramsløg og anemoner slås om pladsen.

Så løb jeg af landevejen op forbi Sanddobberne og Dragsholm, vinkede til køerne der går langs vandet. Drejede til højre op mod Bjergene af Vindekilde Strandvej, hvor jeg elsker de små stråtækkede huse der ligger på stribe.

Så går det opad mod Kårup: ret stejlt – op til køerne på toppen. Tog et billede til Kim, der elsker køer. Og herfra er ruten meget op og ned indtil jeg nåede over til den store mast og fandt søsters sommerhus og min cykel.

Jeg skiftede hurtigt til cykeltøj og trampede til og kom hjem på 30 minutter til lidt mere arbejde. Jeg elsker særligt det sted, hvor jeg kommer ud af skoven lige før en stejl nedkørsel og hvor jeg bare har hele udsigten med havet og bakkerne liggende foran mig. Jeg får lyst til at synge højt!

Sådan et træningspas bliver jeg helt høj af.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s