Corona uge nr 6.

Der er gået 45 dage på mærkværdig Corona-vis og nu endnu en uge… Det har rykket helt vildt i kælderen, hvor Mark og Carla nu har 3 rum næsten indflytningsklar. Fliser er lagt, der er malet, bygget, fuget, sat lister op osv. Haven er ryddet med sidste læs i dag og der er sået græs. Aldrig har jeg gravet så mange rødder op…

Jeg arbejder stadig en del og sidder “fast” i timevis bag skærmen. Når jeg taler i telefon forsøger jeg at gå udendørs for lidt luftforandring…

Jeg får rørt mig en masse men savner min transportcykeltur til arbejde. Jeg har i denne uge haft nogle fede pas:

Søndagstur med Mellanie for en uge siden på 142 km til Gilleleje og retur. Vi holdt den lige over 30 i snit på trods af en del vind. Det er nogle fede ture vi får kørt – og vi er allerede godt i gang med “mængde” på trods eller måske netop fordi alt ikke er som det plejer.

Tirsdag: svømmede Caroline og jeg open water igen og nåede lige op over 1000 m før vi frøs. Vi løb tilbage til bilen og jeg kørte hjem i våddragten igen. Det fungerer meget godt.

Onsdag: 14 km løb efter fyraften i helt korte shorts og bare skuldre. 20 grader og max fedt vejr.

Torsdag: 12,6 km løb kl 17.30 efter 1,5 time i haven. Igen i det helt lette sommerløbetøj – skønt!

Fredag: 8 km morgenløb med Carla og Balder rundt on Herstedhøje. Virkelig hyggeligt med selskab og stadig høj sol. Tror denne april bliver den solrigeste nogensinde …

Lørdag : Cykling til Veddinge i nordenvind. 75 km side / modvind på vej til fødselsdag i haven hos niecen i hold af få gæster af gangen som sad ved separate borde. Jeg lod cyklen blive stående og løber over og henter den i den kommende uge hvor vi skal have base i Havnsø.

Søndag: 25 km løb med Mandy i sludretempo. 5 timer i haven og sidste læs på genbrugen. Afgang til sommerhuset hvor Carla, Balder og jeg tyvstarter inden resten af familien og Livas veninde kommer op i morgen.

På lørdag skal jeg løbe noget sjovt, men det skal jeg nok fortælle mere om:-) Men inden da skal Mark og jeg have bestilt møbler og varer til kælderen, så vi kan fortsætte, når vi liiige har holdt pause fra arbejdsopgaverne på Pilevej en uges tid.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s