Jeg er så røv-priviligeret!

Ret ofte i livet og særligt, når jeg er i Havnsø, slår det mig, hvor fantastisk en tilværelse vi fører – på trods af risiko for Corona virus, Livas hjernerystelses-efterveer, min Colitis Ulcerosa og andre helbredsmæssige udfordringer.

I fredags kørte familiens 3 hunkøn og Balder i sommershuset, i en bil pakket med god mad, cykel og løbetøj. Vi mødtes heroppe med min dejlige veninde “Babycakes” og spiste mad ret sent. Delte en flaske rødvin til kl. 01 i sofaen og gabte til sidst om kap.

Lørdag morgen efter morgenturen og en hjemmebagt bolle, fangede vi solen de første lune stråle, mens vi gik amok i en pose “arvetøj”.

Da Babycakes var smuttet og mens pigerne sad med deres lektier, kørte jeg årets første bakketur på cyklen i Veddinge. Jeg havde glemt min vindtætte jakke i Glostrup og trak i to undertrøjer og min løbevest. Mine overtræksfutter til skoene var gået kolde i lynlåsene, så jeg frøs sgu lidt. Jeg cyklede rundt i en ordentlig omgang havgus, så jeg fik kun få blik af den ellers så fantastiske udsigt.

Da jeg kom hjem var Mark ankommet med 4 af Carlas veninder og vi fik den smukkeste solnedgang i havnebadet med 3-4 kolde dyb og den lækreste lune sauna bagefter.

Vi spiste mad og så lidt med på en elendig omgang Melodi grand prix i en tom Royal Arena, som følge af Corona anbefalingerne.

Jeg elsker alt ved det! -at vi har så gode mennesker i vores og pigernes liv og at vi har (økonomisk) overskud til bare at invitere med op. Jeg elsker den ro huset giver fra en travl hverdag, men jeg elsker også den travle hverdag. Jeg stortrives i afdelingslederrollen, som jeg netop har rundet årsagen for. Jeg elsker alt det jeg når – og ikke når. Jeg elsker træningspassene og alle gåturene med Balder – uanset vejret. Jeg elsker at “disse” alle MGP sangene over sms med søster… Kald mig bare glad i låget:-)

I dag stod den så på en semihård løbetur i megen vind med 10×400 m i zone 7 dvs lige under max. Pigerne bagte muffins imens.

Mark slog græsset til Balders store fornøjelse. Han er lige i hælene og får kastet frisbee ad libitum 🙂

Vi nappede en omgang mere i havet og saunaen i dag – så lækkert med muffins og kaffe bagefter!

Weekenderne heroppe lader i den grad op. Energidepoterne er bare klar til at blive brugt og vi er så priviligerede i at have sådan et sted – med sådan nogle gode mennesker at dele det med!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s