VM i badedyrsræs – CraceY!

Lad os bare straks afsløre det: Vi blev ikke verdensmestre i gårsdagens VM i Badedyrsræs – men vi havde det virkelig sjovt! Carla og Marie havde tilmeldt sig for måneder tilbage og det er jo ikke hver dag man kan stille op i VM på en onsdag, så klubkammi Rikke og jeg måtte da med!

img_0306

Konceptet er, at man to og to skal ud på en time langt orienterings- og “poste” løb i en swim-run version med poster til lands og til vands. Her gælder det om at finde så mange poster som muligt på en time. 37 poster i alt er fordelt rundt på Amager Strandpark.

img_5802Vi var et hold delfiner og et hold havskildpadder, der stillede til start – sidstnævnte passede meget godt til tempoet på min ironman ben 🙂img_0068

Det var en syret oplevelse at sætte 400 mennesker i gang til løb i sand med absurd mange badedyr på slæb – latterkramperne satte ind allerede fra start og var svære at slippe af med.img_0069

Marie og jeg havde fået det elektroniske armbånd på, som bip-registrer de enkelte poster og det viste sig hurtigt at det skulle have været de to teenagere der skulle have haft det på. Når poster er placeret oppe, er det nemmere at løfte en let pige op på skuldrene af en voksen end omvendt 🙂 Så ca halvvejs, løb vi tilbage til registreringsteltet og fik sat mit armbånd over på Carlas arm.img_0322

Der var mange forskellige poster: stå på hænder og spis en banan samtidig, glid på dit badedyr i sæbevand, dyk ned på bunden efter en klemme på en tøjsnor eller hop fra kanten ned i hullet af en badedyrs-and. Vi nåede kun lige i gang, før det var slut. Nogle mere smadrede end andre .-)

img_5801

Vi placerede os flot i nederste halvdel af feltet med henholdsvis 12 og 10 nåede poster på 60 minutter, så der er plads til en revanche næste år. Carla har proklameret, at hun kommer igen indtil hun har vundet! Det var hyleskæg så vi kommer igen!

img_5800

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s