Ugen efter

For en uge siden var jeg næsten færdig med 180 km cykling på dette tidspunkt. Nu ligger jeg ved poolen i haven og glæder mig over, at vejret ikke var så varmt til IRONMAN. ☀️☀️☀️

Jeg har haft en herlig uge; et stort smil på læben over et veloverstået race, lettelse over at det gik så godt, at maven kunne klare det og så ovenikøbet med en fin tid.

Samtidig har jeg en enorm frihedsfølelse: jeg har fået 15 timer mere hver uge til almindelige hverdagsgøremål, jeg nyyyder at jeg ikke skal hjem fra arbejde og har en fast plan for hvad jeg skal nå, men at tage det hele som det kommer.

Jeg elsker træningsplanerne og hverdagen sat i system, men jeg elsker også når det slutter. Om 3 uger har jeg sidste race i BIG FOUR, nemlig Cph Half, men det føles som en opvarmningstur lige nu. For få år siden var et halvmarathon en bedrift i sig selv. Der er sgu sket meget 🏊‍♀️🚴‍♀️🏃🏼‍♀️

Ugen har stået på virkelig meget arbejde, der er studiestart lige om lidt og en del udfordringer med systemer, der er lagt sammen, nye systemer der ikke virker og mange nye arbejdsgange. Mine dygtige medarbejdere knokler som aldrig før og oplever nærmest uoverkommelig travlhed. Det er en sand udholdenhedssport… Jeg gør mit bedste for at følge med.

Kroppen har haft det ok i ugen, der er gået. De første par dage føltes det som om jeg havde løbet en hurtig halvmarathon. Men jeg har gået forlæns både op og ned af trapper og ikke haft så megen stivhed. 🥴🤪

Onsdag var viel spass til VM i badedyrsræs!

Jeg har cyklet 3 gange til og fra arbejde uden at dø over det og var i havet med alot og ca 4000 gobler på Ishøj strand i fredags før Caroline og jeg mødtes hos Katrine til bobler en masse!

I dag har jeg så løbet 30 min meget let, men havde faktisk så gode ben at jeg måtte holde igen.

Livet er godt, Colitis ulcerosa er på vej retur og sensommeren hærger.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s