Livas playliste

Hjemme hos os fylder musik rigtig meget. Mark lever af det, begge piger spiller – ellers lyttes der. Guitar, klaver, sang og denne sommer også ukulele. Der er nærmest altid musik i vores hus.

Jeg hører musik, når jeg løber og på det seneste har jeg hørt Livas Spotify playliste fra hendes konfirmation. Hun lavede den som “musik til middagen” med alle sine yndlingskunstnere og numre.

Det er simpelthen så skønt at lytte til Livas udvalgte sange. Det er soundtracket til hele hendes liv og i den grad en Trip Down Memory Lane. Hendes playliste har været lydrammen til mit liv de seneste mange år.

Når jeg hører Coldplay bliver jeg sendt tilbage til roadtripping i autocamperen i USA og husker præcis hvor vi kørte. Til Sicilien hvor vi skrålede med “Marilyn Monroe” eller til en nytårsaften da vi skulle købe krudt ved Sanddobberne Camping og hørte “Wildest Dream”.

Det er pop, soul, rock og elektronisk musik i en skøn blanding og hvert nummer har sin historie i vores familie. Måske har vi talt om teksten og hvad den mon betød. Shawn Mendes minder mig så meget om Livas svære tid efter påkørslen og selvfølgelig da vi var til koncert med ham i marts.

Billie Eilish er det aktuelle lydbillede, når pigerne er på værelset, i bad, læser lektier mens der laves mad.

Der er så mange numre, jeg lidt havde glemt, men som dukker op ud af glemslen og som sætter mig i en særlig State of Mind. Det er en meget blandet landhandel af nyt og gammelt: Ed Sheeran, Arianna Grande, John Mayer, Toploader og så lige pludselig “Footloose” eller Earth, Wind and Fire. Jeg bliver ofte meget rørt og usandsynlig taknemmelig, i den grad emotionelt påvirket mens jeg løber og lytter. Jeg elsker det!

Jeg håber sådan, at Carla også gør det til sin konfirmation næste år. For så skal jeg lytte til hendes soundtrack, når jeg løber hele næste år!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s