Dagbog for uge 31

Så kom vi i sommerhuset med alle de lækre muligheder, det nu indebærer. Det er sidste uge med mængde og høj intensitet, før jeg trapper ned de sidste 14 dage frem mod KMD IRONMAN. Om alt går vel… Hverken medicin, diæt eller hvile ser ud til at virke på min Colitis Ulcerosa, så det hele er ret uvist.

Mandag

Træningsfri med herlige gæster både af vores tidligere barnepige og af min kusine med familie og hunde i fedt sommervejr: lactosefri is og badetur på havnen. Maven var ret umulig.

Tirsdag

2200 m open water med Mark på stranden som opsynsmand sammen med Balder, som jagtede alle måger på sin vej. Jeg svømmer aldrig alene, og vi sluttede af med fælles svøm alle tre. Balder er så sjov at bade med:-) Maven var semi-ok.

Onsdag

Da regnen stoppede og vejene var blevet tørre, tog jeg chancen og satte ud på 3 timers “bakke-jagt” i Veddinge. Den stod egentlig på løb, men vejrudsigten så endnu værre ud torsdag.

Jeg fandt alle de stejleste bakker og vinden havde også godt fat, så jeg nåede op på mere end 1000 højdemeter. Det var ret fedt. Maven var næsten ok.

Det bedste var at komme hjem til teenage-hjemmegjorte pandekager – endda i to udgaver – med og uden banan, begge begået efter alle kunstens regler for Low FODMAP diæt. (Jeg mærker stadig ingen forskel efter 10 dage på diæten).

Torsdag

Efter en trøste-shoppe-tur med fire teenagere i Holbæk, nappede jeg (meget spændt) 15 km løb med 3×3 km i AT zone. De første 2×3 km gik hæderligt, men i 3. sæt gik jeg helt kold. I alt 4xhæk blev det også til så. Jeg måtte venden snuden hjem og kom max demotiveret og trist hjem.

Efter en hurtig tur til havnebadet, satte jeg mig ved regnvejrspuslespillet med et glas vin og gik helt i stå og ind i mig selv. Øv! Elendige mave altså!

Efter maden (som endnu engang var tilberedt af Mark) var det lækkert at tage en ekstra lang tur alene med Balder i en smuk solnedgang.

Fredag

Carla og jeg tog fra sommerhuset 05.15 for at nå til Brøndby Cup, hvor hun skulle spille 3 kampe. De spillede godt og sejrede og gjorde rent bord men Carla fik mange smerter i sit knæ og måtte stoppe efter to kampe.

Jeg måtte lige et smut ind på arbejde og hente en ny pc og derefter mødtes vi på Ishøj strand til open water. Jeg er blevet mentor for en helt ny triatlet i ALOT som skulle prøve åben vand svøm for første gang i dag, så jeg havde taget min gamle våddragt med til Mathilde og hun klarede det så flot! Havet var eminent – friskt, lækkert, stille og uden brandmænd. Super til debut i havet.

Da Mathilde havde fået nok, svømmede jeg videre og vi nåede op på 3200 m.

Lørdag

Mellanie og jeg mødtes i sommerhuset kl ca 11.30 til hendes “fødselsdagsgave-indfrielse”: forkælelsesweekend inkl sport. Vejret var virkelig med os og vi lagde ud med 1,5 times løb, hvor jeg testede en Imodium og dermed helt slap for hæk!

Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke har afprøvet det før, men det kan være, det er løsningen om 14 dage til IRONMAN. Et hurtigt og koldt udebad, lidt frokost og lidt solbadning før afgang til Havnsø havn, hvor vi skulle mødes med min svoger og sejle speedbåd og prøve vandski.

Vi sejlede om på bagsiden af Nexelø og sprang i havet, drak rosé og hørte høj musik og gjorde klar til at vi skulle afprøve vandski. Ingen af os har prøvet det før (dvs jeg forsøgte som 14 årig uden at komme op).

Det lykkedes os begge at komme op og sjit det var skæg! Han gav den godt gas ham svoger og vi havde nogle flotte styrt.

Vi kunne næsten ikke få os selv til at sejle ind igen, men eftersom vi havde bord på Dragsholms Spisehus kl 20, var vi nødt til det:-) Havet og solen var weltklasse!

Vi nåede lige hjem og skifte og bade på 15 min og vi landede til tiden på Dragsholm til en lækker middag og skøn snak.

Tilbage i sommerhuset stod den på iskaffe og puslespil,indtil vi gabte om kap.

Det har været en af de dage, hvor alt bare har flasket sig, og det har været magisk med vejret og stemningen.

Mellanies ord på Instagram fanger dagen i overskrifter virkelige godt:

  • Vino&Vandski
  • Puzzle&Proteiner
  • Fødselsdag&Fjollerier
  • Training&Talks
  • Lavendel&Løbetur
  • Solskin&Svøm
  • Dinner&Dragsholm
  • Havregrød&Havnsø
  • Mia&Mellanie

Søndag

Sidste lange træningsdag: vi sov til vi vågnede og spiste stor morgenmad og gjorde klar til cykling. Men vi kom ikke så langt for Mellanies elektroniske gear var løbet tør for strøm (damn it).

Vi lavede hurtigt om på planen, smuttede i havet i stedet og svømmede roligt med ret vandski-trætte arme.

Så lukkede vi huset af og Mellanie kørte hjem i bilen mens jeg satte ud på 5 timers cykling – alene (det er altså sjovere når man er to!).

Jeg kørte til Jyderup (blev overhalet af Mel i bilen), videre til Slagelse (af 225), derfra mod Sorø og Ringsted (af 150), så mod Haslev og svingede spontant ned til mine forældre over Bregentved og Dalby. Hos mine forældre drak jeg en cola og fyldte vand i dunkene og så tilbage til Dalby, mod Herfølge, Køge og af Gl. Køge Landevej til Glostrup.

Fra Solrød til Greve havde jeg pludselig en på hjul som skulle kæmpe for at følge med:-) Han takkede pænt da han drejede af og sagde jeg lige havde “slået ham ihjel- jeg ku jo ikke følge med”. “Godt kørt og respekt”. Jeg havde gode ben, kom hjem med 33 i snit på 156 km.

Hjemme i Glostrup hoppede jeg i løbeskoene og nappede en halv time. Jeg havde egentlig meget mere at give af og gode ben, men det var det der kunne nås. I morgen skal jeg undersøges på Herlev.

Carla har klaret Brøndby Cup godt på trods af store smerter i knæ og en lille fiber i sit lår. De kom i A-semifinalen.

Liva har holdt “pool-party”, så Mark har været en hel del på og klaret alting herhjemme mens jeg har nydt livet og trænet. Åh jeg skylder så meget den kommende tid!

Nu er der kun 14 dage til IRONMAN og vedligehold i træningen. Det føles godt. Jeg er klar – hvis maven vil.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s