Mærker efter

Jeg mærker efter hver eneste dag, oftest time for time: efter 5 døgn på langs med en god bog, strikketøj, poolen i haven og forsøg på at fylde depoterne (lidt svært med low FODMAP diæten og generel mad-lede) forsøgte jeg mig fredag med en rolig løbetur fra morgenstunden – før morgenmad. Det gik – med en enkelt hæktur. 30 min – laaaangsomt.

Samme eftermiddag 3000 m open water med finner på – i uroligt vand. Det gik også. Godt så!

Lørdag morgen: 2 timers løbetur – først 4 km alene – inkl 1xhæk. Derefter 18 km med Mellanie. Betyder det mon fremgang? Ved det sgu ikke.

Diæten er ok, men lidt svær at følge, da jeg jo netop skal fylde kulhydrater på før lange træningsture og diæten går ud på at UNDGÅ kulhydrater. Jeg kan ikke mærke om det virker endnu – her ca 1 uge efter. Det svinger stadig meget hvordan mit velbefindende er – og det hænger ikke umiddelbart sammen med om jeg har trænet. Jeg kan sagtens have det lige så træls i hvile. Søndag morgen: langt træningspas – 5 timers cykel og 1,5 times løb lå forude i Mellanie og Lillans selskab. Rå damer! Jeg var spændt, for det var umuligt at spise i går. Varmen gør det heller ikke nemmere. Ku jeg så følge med?

Vi kørte til Gilleleje i tørvejr med truende skyer over hovedet. Et stop på tanken, hvor jeg konkluderede, at jeg INGENTING kan spise af det de sælger sådanne steder, på nær vingummi, som det så blev til kl 10 søndag morgen.

Så kørte vi knap 2 timer i øse-pøsevejr og smagte hinandens baghjulssnask på skift. Så knækkede min dunkholder af bagpå og vi måtte tænke kreativt for at få den med hjem. (Et lidt sjovt aggregat blev det til på min tilbageblivende dunk)…

Ja og så punkterede jeg på forhjulet (imellemtiden var det heldigvis blevet tørvejr igen) og jeg konkluderede, at man IKKE kan puste en slange op siddende i dækket med hjelm på – selvom jeg prøvede to gange… men jeg fik øvet CO2 pumpen og det var vist meget godt.

Jeg besluttede undervejs på den 164 km lange cykeltur, at jeg hellere ville have en succes på brik run end at løbe det hele, så jeg afkortede til en god time og kunne nøjes med en gang hæk. Yes! Og ingen smerter i dag!

Nu er vi kørt i sommerhuset og bliver her et par uger on/off med Carlas fodboldstævne, en undersøgelse på Herlev hospital og lidt til og fra arbejde. Alt træningsudstyret er med:-)

Men jeg tager en dag af gangen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s