Jeg har fået en “Stryd”

Jeg har fået en watt-måler til løb. Min skøre og løbeglade svoger mente, at sådan en dims skulle vi have begge to, så vi rigtig kan løbe-snakke, så han forærede mig den – på en helt almindelig tirsdag, da jeg ellers kviede mig lidt. Den var lidt dyr. Fødselsdags- og julegave dette år er således indfriet.

Min svoger er skuespiller og spiller forestillingen “Jeg løber”. Den spiller for 3. gang til vinter på det Kongelige teater. Jeg skal ind og se den igen. Han løber derfor meget.

Srryd.jpg

Stryd er en lille dims, der sættes på skoen og som måler den effekt, jeg løber med. Claus Hechmann er eneforhandler i Norden af den og min svoger får løbecoaching af Claus, så for et par uger siden var jeg med til snak om løb.

Jeg skal snart have foretaget min første 3+9 min test med den på. Med Stryd kan jeg hele tiden teste, hvordan formen er, så jeg er ikke afhængig af løbebånd og anden teknik. Testen har ikke været lagt før i mine træningsplaner, da jeg har haft stævner (i morgen skal jeg fx køre ½ distance igen på Stevns). Det bliver lidt spændende. Vi er kun 32 damer i feltet, så den skal have fuld skrald.

Når jeg har taget testen i næste uge, kan jeg beregne mine zoner ift at forbedre mig. Det hele kan man læse meget mere om på Claus Hechmanns hjemmeside – og også se beregneren.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s