Weekend!

Rengøring, tøjvask, græsslåning, hundeluft, cykeltur, bagerstop, tøsesnak, hvalpebesøg, madlavning, hundeluft (igen), strikketøj, kørsel af teenager til og fra fest.

Det var min lørdag. Imens spillede Carla fodboldkamp i Ringsted og tog direkte til Tivoli for at arbejde til musikskoledage hvor Mark og Liva allerede befandt sig.

Søndag. Hentede Liva fra fest i nat. Op kl 8 og løbe 16 km med Amalie kl 10 – roligt og dejligt i stille støvregn. Hurtigt bad og så videre til Carlas pokalfinalekamp i Ballerup. De skulle spille finale for et andet BIF hold, der ikke kunne stille selv. De vandt sølv og spillede helt ok mod et bedre hold!

Kørte Carla til toget hvor hun skulle i Tivoli igen. Mark og Liva var allerede derinde igen på dag 2 – nu i regnvejr. Nåede til st stemme til Europaparlamentsvalget på vejen. Mødtes med kollega på Frb til hundeluftning og derefter hjem på sofaen til aaaaafslapning – alene. Jeg er ikke så tit alene hjemme så det gælder om at nyde det når det sker.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s