Confirmation-week

Det føles nærmest som “Race-week”. Både på træningsmængden (=nedadgående), på antallet af gøremål (=enormt) og på hvor spændt jeg er i maven (=meget). Det handler bare om noget helt helt andet. Livas konfirmation på lørdag!

Siden hjemkomsten fra Mallorca, har den kun stået på én ting: klargøring til konfirmation med fest i telt i haven. Jeg elsker det og samtidig kan jeg i perioder ikke overskue det. Mark har været i Tyskland og handle, der er planlagt amok i sidste uge og her i weekenden er vi for alvor gået i “klargøringsmode”.

Lørdag er der blevet slået telte op i haven, mine forældre har hjulpet med vinduespudsning og lugning af fortov, Carla og min mor har pudset samtlige husstandens 12 messingstager. Jeg har samlet service sammen fra gode naboer, kaffekander, varmeblæsere, pynt osv. Og jeg har fået blomster i krukkerne og satser nu på at nattefrosten har forladt landet.

I dag har vi hentet gulv til teltet og Mark har lagt det, mens jeg kørte til Faxe og hentede borde og mere service.

Min kære træner Jeanne har heldigvis ryddet træningsplanen for faste træninger de her to uger og det har virkelig været rart ikke at stresse over al den træning, jeg ikke ville have nået. Træningsmængden har været minimal – og det er nok ok oven på 700 km på Mallorca. Lidt restitution må der til selvom mit arbejde er mere afslappende end den weekend vi lige har haft!

Jeg fik løbet en hurtig tur onsdag, mens Carla var til fodbold på knap 10 km og torsdag tog jeg løbeskoene med på job i toget i regnvejr og løb langsomt hjem i tørvejr. Fredag tog jeg tricyklen på job selvom der kun er knap 30 min hver vej – bare for at mærke den igen efter raceren på Mallorca.

I morges øjnede jeg en mulighed for en lidt længere tur: jeg skal trods alt løbe marathon på søndag, så lidt mængde skulle være i dag, hvis det skulle være: jeg nappede derfor 19 km – ca ½ med ALOT på “Balder-ruten” – døbt efter min islandske fårehund, som den rute ligner hvis man ser den på kortet.

Jeg glæææder mig sådan til lørdag! Det bliver så fint. Vi er godt med på de praktiske ting nu, så jeg kan se lyset for enden af tunellen:-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s