Sidste dag

Så kom sidstedagen men eftersom vi først skal flyve ud på aftenen, har hele dagen været til dispostion. Ergo: efter check-ud og kørsel af bagage og trætte triatletben i golfvogn til morgenbuffeten, stod den på sidste cykeltur: Selva-siden op til Lluc “gennem sivene” og med 12 bonus km, fordi træner Sørens indre gps midlertidigt var ude af drift 🙂 Det er blevet en stående joke, at alt er noget med 12 efter løbeturen i starten af ugen som skulle have været 12, men blev til 18 km. “Det er bare 12 km” siger vi hele tiden.

Halvvejs på turen fik vi en virkelig god kop kaffe på benzintankens restaurant v Lluc, inden vi kørte nedad igen. Det var den koldeste nedfart, mens vi har været her: i skyggen efter nattens regnvejr og med lidt vind.

Da vi kom hjem, manglede jeg lige ca 20 km for at nå en næsten rundt tal for ugens strabadser (over 700 km bevægelse på denne uge), så jeg fik lokket Mellanie med på en tur op af første del på Formentor og på lidt “rul mellem rundkørsler”, så vi kom over 100 km.

I poolbaren stod den på fritter og cola og så et lille evalueringsmøde, før vi væltede i poolen og svømmede den sidste tur.

Turen i tal

650 km cykel

50 km løb

9 km svømning

8000 højdemeter

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s