Swimbikerun 116 km

I dag stod den på alle TRI disciplinerne i rigtig rækkefølge 🙂 1000 m morgensvøm i havet, 110 km cykling i relativt fladt terræn så vi kunne holde 30 i snit og 5 km hurtigt og progressivt løb i negativ split lige efter cykling.

Mens jeg sådan ligger og træder og trækker i pedalerne, flyder tankerne gerne (når jeg altså ikke koncentrerer mig gevaldigt om at ligge på hjul, give tegn, holde farten og ikke lave hul til gruppen). I dag kom jeg til at tænke på hvor “snasket” og “u-piget” denne her sport er. Carbon, aluminium, olie, kæder, pumper, CO2 patroner, neopren, gummi, nylon, sved, solcreme, tis, geler, og klistret saft går hånd i hånd. Man skal ikke være sart!

Vi holdt en kaffepause ca halvvejs på en fin lille plads hvor solen næsten brød frem.

Efter hjemkomst kl 14, bad, mad, kaffe, arbejde, telefon med familien, og lidt strik har vi pakket mens vi har turens første seriøse byge. Det regner og det er sidste aften. Det er vist tegn på, at vi skal hjem i morgen…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s