Restitutionsdag

Jeg sover dårligt og uroligt hernede og det begynder at kunne mærkes. I morges stod den på 30 min let løb kl 7. Jeg var lige ved at springe over. Orkede det ikke, men stod alligevel søvndrukken i løbesko med de andre kl 7. Luntede langs vandet og gik til morgenmad bagefter.

Jeg fik arbejdet en smule efter morgenmaden, og kl 11 stod den på krydstræning. Vi kørte på cykel til Formentor-bakkens rundkørsel og her skulle vi på skift løbe og cykle i alt 3 gange af hver. Ca 10 km cykling og 2 km løb hver gang. Jeg skiftede kun 2 gange så blev min iskias igen generet, så jeg sprang 3. tur over.

Caroline og jeg kørte i stedet til Alcudia og jeg fik shoppet lidt til pigerne 🙂

Hjem til en hurtig frokost (det sædvanlige brød med serranoskinke pakket ved morgenbordet) og så i poolen til 1 times svømning, direkte afløst af en tur i spaen med massagebolden igen.

Retur i lejligheden kl 17 var der endelig sol igen efter en skyet dag, så vi nappede en alkoholfri øl og en chips på altanen. Det er også en del af træningslejren – restitution!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s