Påske(trænings)planen

PÅÅÅÅÅSKEFERIE! Der skal nydes og ydes og jeg glæææder mig! Vi skal ned til mine forældre, være lidt i sommerhuset og også være herhjemme og planlægge konfirmation og klare en del praktiske gøremål. Lidt i haven, hvis vejret holder. Liva skal på basket camp i Århus. Nå ja og så skal jeg jo træne, for når påsken er slut, er der kun 5 dage til afgang til Mallorca. Her er planen:

Lørdag: 2,5 time på cyklen (75 km) og 45 min Off Bike run (9,3 km). Done. Det var koldt i vinden og der var lidt rigeligt af den, men det gik – jeg holdt den lige over 30 km/t. Løbet gik godt – jeg havde lidt at skyde med på trods af at cykelturen havde været lidt rå.2019-04-13 13.50.08

Søndag: 25 km løb roligt, før vi kører til Faxe til påskefrokost

Mandag: 1,5 times rul i Veddinge bakker, når vi er kommet i sommerhuset

Tirsdag: FRI – vi skal til Holbæk og ose konfirmationssager.

Onsdag: 2 timers bakkeintervaller på cyklen i Veddinge før min nieces fødselsdag

Torsdag: 15 km løb med fartleg inden vi kører tilbage til Glostrup

Fredag: 3 timer på cyklen og 30 min Off Bike run

Lørdag: 25 km løb roligt

Søndag: cyklen til Havnsø, hvor der er påskefrokost i slænget (80km)

Mandag: cyklen hjem fra Havnsø (80 km)

Så bilerne er så småt pakket med cykel og løbegear, mad og drikkevarer, hundesager og det løse. Men i aften skal vi først hygge med Game of Thrones! Der er jo ikke mange dage til der kommer nye afsnit!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s