Solskin i bakkerne

img_4182

Så er påsken skudt i gang! I går blev det til samlet 23,5 km løb – først knap 10 km alene med afgang kl 9 hjemmefra og ud til stadion og ALOT som mødtes kl. 10, så ca 10 km sammen med ALOT og så hjem derfra. Efter et bad og pakken sammen, stod den på påskefrokost i Faxe med familien kl. 13.30;-)

Efter en langsom morgen, en skøn morgentur med Balder op til hestene og et solidt morgenmåltid, er vi så kørt videre til Havnsø og solen er alle steder!

Jeg har lånt tre par sol-cykelbriller af Mellanie med henblik på at købe og i dag blev første par testet på en let cykeltur i Veddinge Bakker, hvor jeg ikke lagde pres på noget, men bare nød den fantastiske udsigt ud over havet og bakkerne. Brillerne på billedet er købt. Jeg har jo kun kørt med billige 25,- Aldi briller indtil nu, så en lille upgrade er rimelig. Jeg elsker at cykle heroppe! Nu skal vi slappe af et par dage og planlægge konfirmation 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s