Kodeordet er: “Lækker i lycra”

Det går pænt stærkt for tiden, på alle parametre, mest på arbejdet hvor jeg har det som en fisk i vandet med mange gøremål, og hvor jeg nyder at lære nyt og være i en ny rolle. Det er virkelig fedt og pludselig opdager jeg, at der er noget der optager mig mere end træningen. Arbejdet! Jeg er fan af stejl læringskurve og af at være lige der, hvor jeg næsten ikke kan følge med. Og der er jeg lige nu, på den fede måde:-)

Jeg tog tricyklen i dag til og fra arbejde: kørte først den modsatte vej af arbejdet, til Herlev og videre til Farum, for at vende om og køre ind mod byen. Så fik jeg 5 kvarter på kontoen. Jeg nyder at være kommet udendørs med cyklen. Tager den så tit jeg kan:-) Da jeg skulle hjem i dag, skiftede jeg hurtigt til cykeltøj og ville ønske god weekend til et par gode kolleger, men var blevet smækket ude uden mit adgangskort, og da jeg bankede på og i spas blev bedt om kodeordet, røg det ud af mig: “lækker i lycra… “. Stor morskab på falderebet til weekend. Jeg skifter jo nærmest til et “alter ego” når jeg skal hjem fra job på den måde:-)

Jeg arbejder i Hillerød om onsdagen og cyklen bliver helt klart min foretrukne transport derop: anden gang jeg var der, brugte jeg 50 min på at køre, 15 min på at parkere og af nød parkerede jeg på en villavej og kom ud til en p-bøde sidst på dagen! Det tager 5 kvarter på cykel og er gratis. Det taler vist sit eget sprog…Jeg testede det af i forrige uge, der er cykelsti meget af vejen og selvom det var en snasket støvregnsonsdag var det alligevel fedt:-)

Løb er nok den disciplin, hvor der ikke er de store fremskridt for tiden. Det er status quo, men jeg nyder de lange ture på 18-23 km flere gange om ugen, men der kommer ikke så meget mere fart på. I onsdags løb ALOT ud til både Tilde og Thomas (træskulpturerne) og da jeg døjer lidt med venstre iskias igen, presser jeg ikke…

Svømningen går godt! Jeg synes, jeg teknisk virkelig har rykket denne vinter, nu skal jeg bare have farten op og overføre det hele til open water.

Der er bare 3 uger til vi skal til Mallorca og træne og jeg glæder mig helt vildt! Vi skal ned og cykle i bjerge, svømme åbent vand og spise god mad i rigelig mængder.

Lidt nyt om sportspigerne:-)

Liva har fået virkelig godt gang i sin basket igen og det går rigtig godt og fremad med hende. Vi nærmer os 1.5 år siden ulykken og det sidste halve år har været en lang opadgående kurve. Dermed ikke sagt at alt er væk. Men jeg tænker ikke på hende som hjernerystelse særlig tit længere og det føles rigtigt! Hun har opøvet en lang række mestringsstrategier så hun overkommer meget: der sociale, skolen, lektier, konfirmationsforberedelse, basket. Hun har spillet to grand prix stævner den seneste måned og har gjort det godt. Jeg var lidt nervøs som tilskuer over om hun skulle slå hovedet, og havde hjertet oppe i halsen flere gange… I påsken tager holdet til Århus og inden da skal hun på lejrskole på Færøerne!

Carla har MEGA godt fat i fodbolden for tiden, hun er anfører på u13-1 i Brøndby og de skal på træningslejr og turnering her i weekenden, mens forældrene daffer alene til arbejdsweekend i sommerhuset.

FORÅRET ER OVER OS. Og det bobler i mig:-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s