Brøderup Halvmarathon

Flot i rødt fra ALOT kørte 9 klubrødder i 2 Skoda’er syd på til Brøderup denne tidligere morgen.

Selvom jeg løber 23-25 km hver søndag for tiden, er det altid det bedste at drage afsted sammen til et løb – en fint cannonball ½ og hel marathon i privaten på Harevej i Brøderup. Hr og Fru vendt samlede mig op 7.30, vi hentede Caroline og Katrine på vejen og mødtes med Skoda 2 på sydmotorvejen. I Skoda 2 var Rikke og Denni, Kim og Christina:-)img_4073

Kl 9 var der racestart til Brøderup Marathon efter lidt omklædning hjemme hos Bouchra, som er den lokale arrangør af dette fine løb. Fin rute ud af landsbyen, forbi min gamle efterskole, ud mod Sjolte først ned af bakke i medvind, så op af bakke i modvind. På 2. runde af 10.5 km trak den bakke lidt tænder ud og farten dalede.

René havde taget to forskellige løbesko på – til alles store morskab – heldigvis var det samme farve og ikke 2 højrefødder og af samme mærke, men forskellig alder…

Jeg havde et godt løb – lå bag de hurtigste herrer – en 5-6 stykker foran mig heriblandt René. Jeg holdt den ret stabilt – vind og bakker taget i betragtning. Kom i mål som første kvinde på ½ marathon i den sædvanlige tid. 1.42… Caroline klarede det rigtig flot – det er kun 5 uger siden, hun brækkede kravebenet i et cykelstyrt, og løb er det ikke blevet til meget af. Katrine var stabil hele vejen rundt og kom glad i mål. Mellanie havde et løb fra helvede med smerter i hofte og skulder som aldrig før og kom knust i mål. Vi fodrede hende med piller og cola, så snart hun kom i mål.

img_4093

Hjemme igen til en langsom lørdag. Mark er på skiferie. Jeg passer min svigerindes hund, som også er på skiferie. Jeg skal gå lang tur med hundene, nusse lidt om cyklen som skal på landevejen i morgen og spise god mad med Liva, som var til sin første rigtige fest i går. Hun laver mad til os senere, mens Carla er til kor-weekend hele dagen og aftenen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s