Røde blodlegemer kom an!

Jeg elsker at stå på ski! Særligt når selskabet er i top, det er vindstille, høj sol og frostgrader. Sådan en uges ferie ligger nu bag mig: Ingen skader, ingen ulykker – det skulle da lige være mængden af alkohol… Glühwein smager altså dejligt i solen med den gode udsigt til sneklædte tinder, så det er svært at lade være. Prosecco før aftensmaden eller bare en liiiille rom og cola. Ups. Man er vel bare et menneske, der nyder livet.

Familien har inkl en halv nabofamilie været i Cervinia-Zermatt mellem Italien og Schweiz. Et højt beliggende skisportsområde på op til 3883 m over havet. Derfor stor sandsynlig for god sne. Men også et område, der er kendt for megen vind som ind imellem lukker (dele af) området. Det oplevede vi heldigvis kun en enkelt dag.

Jeg har altid løbesko med på ferie, og denne gang var ingen undtagelse. Jeg havde også pakket svømmeudstyr til hvis vejret blev dårligt – det kom dog ikke i brug. Løbeskoene blev luftet to gange på henholdsvis 6 og 7 km. Først en halv rute ned af bjerget og så det samme op igen. Smuk udsigt, men på en noget hullet og til tider “frossen-smeltevands-glat” og hårnålesvingstejl-vej. Det kunne mærkes i knæene. Lidt for meget trafik med biler, der dyttede og gjorde mig pivforskrækket (nok bare fordi jeg er pige – jeg blev ihvertfald fald vinket en del til)…

Vi har løbet 300 km på ski på 7 dage (vi løb kun 10 km den dag, der var lukket pga vind). Jeg elsker skiferie og jeg elsker, at jeg også glæder mig til at komme hjem til min sædvanlige træning i kælderen på hometraineren, i svømmehallen og i løbeskoene. Tænk hvis nu det hang mig langt ud af halsen, og jeg var mæt og træt af det – så var der længe til august… Jeg håber at ski-og løbe-km i højderne til sammen har givet mig flere røde blodlegemer, så jeg er flyvende fra nu af – også til at starte nyt job på fredag:-)

Før jeg ser mig om kan cyklen komme på landevejen med klubkammi-selskab og vi kan svømme ude i havet igen – det dufter allerede af forår. Bring it on!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s