Alternative dage

Kære træner

De sidste par dage har været lidt anderledes end planlagt. I går var det simpelthen så flot vejr, at jeg i stedet for 1½ time indendørs på hometraineren, nappede en tur på mountainbiken. Det var virkelig fedt, selvom jorden var frossen og vinden var kold. Jeg manglede nogen til at råbe lidt af mig, men jeg fandt alle de bakker jeg kunne og kørte 2-3 gange på hver af dem.

I dag skulle jeg så have årets første krydspas og jeg startede i kælderen på cyklen fra morgenstunden. Alt drillede og gik galt: mit ur kunne slet ikke tale sammen med mine censorer: først mit pulsur: det sagde at jeg var nærmest død – enten i alt for få slag eller alt for mange. Måtte af og forsøge at skrifte batteri på strappen- det hjalp ikke. Endte med at smide det og tænke at så måtte jeg køre på fornemmelsen og på kadencemåleren. Så gik den også i udu. Så er det lidt svært, når man har lagt en træning ind i uret, der er tilrettelagt efter dagens pas – bygget op omkring pulszoner og kadence.

Jeg tilføjede og fjernede censorer af flere omgange men lige meget hjalp det. Tændte og slukkede uret osv.

 

Jeg blev sur og stod af cyklen efter 3 forgæves forsøg og 35 min på cyklen. Hoppede i løbeskoene: konstaterede at det havde væltet ned med sne, mens jeg sad på cyklen. Skiftede til trailsko med pigge på og kunne stadig ikke få pulsstrappen til at virke – så turen blev efter bedste evne og forholdene, tilgengæld virkelig pæn…

img_3628

Nu har opdateret mit ur og håber at det får puls-strappen og censorerne til at virke lidt bedre.

Et par dage hvor jeg ikke helt har fået det ud af træningen som jeg håbede på…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s