Uge 4: Øjebliksbillede

En helt almindelig uge i det lille hjem med en IRONMAN trænende mor, en kommende konfirmand, en fodboldtøs, en islandsk fårehund, en musikermand, et håndboldlandshold og et sommerhus.

Mandag. Jeg arbejdede hjemmefra og fik klaret lidt alternativ træning fra morgenstunden og sidst på eftermiddagen kørte Liva og jeg i snevejr til møde med præsten i Herfølge. Hun skal døbes i næste uge forud for konfirmation. Liva havde selv været til fys inden da og jeg blev hjemme med Carla som havde klasse-madgruppe. Da vi kom hjem fra Herfølge hentede jeg Carla, som efter madgruppe var taget til fodbold. Mark var ude og øve med en trio, som skal optræde snart.

Tirsdag. Mens jeg var på arbejde, ordnede Mark nyt pas til Carla og nemld til Liva hos Borgerservice. Carla tog til kor, Mark til bestyrelsesmøde og jeg tog til svømning – alene uden de andre damer. Jeg er stolt hver gang jeg kommer afsted, særligt de kolde våde aftener hvor familien og sofaen virkelig trækker efter en lang dag med mange gøremål.

Onsdag. En lidt længere arbejdsdag med møder til efter kl 17. Jeg var i bil og strøg hurtigt hjem for at hoppe på hometraineren i kælderen i 90 min med hårde og tunge intervaller. Så hentede jeg Carla fra bold, gik med hunden og vi spiste rester fra dagen før.

Sparta har lavet et lille indlæg om min indsamling til Børnecancerfonden til Cph Marathon. “Vestegnen” – vores lokalsprøjte har bragt det. Det var sjovt at læse. Se det her.

Torsdag. På cykel på job. Lidt tidligere hjemme end vanligt og igen alene til svømning. Det er altså nemmere at komme afsted, når man ved, der venter godt selskab i bilen og i omklædningsrummet end når det er alene afsted.🤪 Håber damerne er klar igen i næste uge.

Fik torsdag også nyheden om at dette års IRONMAN i Kbh har flyttet målområdet tilbage til Christiansborg. Det er så fedt! Det var det opløb, jeg drømte om de første år som hepper. Og så er stævnet ikke helt magen til 2017. Det er lækkert!

Fredag. Afgang til sommerhus efter løb til og fra job i alt 25 km. (5.33 pr km i snit begge veje.) Carla blev sat af i Herlev hos farmor og farfar, hvor hun er på forkælelsesophold og skal til indendørsstævne og udendørskamp i weekenden. Så nåede vi dertil hvor pigerne på skift hellere vil andre ting end med i sommerhuset.

På vej op i bilen opdagede jeg, at den gode fru Vendt havde vundet Christopher Cloos solbriller til os i en konkurrence på Facebook. Lækkert!

Vi så semifinale med håndboldherrerne og råbte og skreg over hvor suveræn en kamp det var.

Lørdag. Vågnede op til sne og træningsfri dag. Luksus! Gik lang morgentur med Balder og nød stilheden. Fik liv i Liva og vi kørte til Holbæk og kiggede konfirmationskjole. Jeg shoppede tre nye kjoler til det nye afdelingsleder-look 🙂 og et lækkert uld-tørklæde og nye strømpebukser. Vi mødtes med Niko (Livas veninde) som tog med retur til sommerhuset til lektiehygge.

Søndag. Jeg havde taget både trailsko og alm sko med, så der ikke var nogen undskyldning for at komme ud på 120 min roligt løb i sommerhuset.

Al sneen var smeltet, men grusvejene og sporene var meget isglatte med is og vand ovenpå, så jeg valgte asfaltruten med almindelig sko. Det er den smukkeste rute langs vandet meget af vejen, en lille mini Highway one:-)

Det regnede hele vejen, og var relativt stille. Jeg havde en skøn frihedsfølelse med flow og jeg løb en time ud og lidt mindre end en time hjem – så negativ split.

På vendepunktet drak jeg den medbragte alternative energi – en kakaobrik. Jeg havde glemt energi, da jeg pakkede i lynfart til sommerhusturen, men det gik fint med kakao.

Jeg havde et stabilt og dejlig løb!

I aften står den naturligvis på herrehåndboldfinale i Herlev med Carla hos farmor og farfar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s