Nytårsfest 2019

I lørdags var der ALOT nytårsfest og jeg var med for 5. gang. Jeg husker stadig den første fest i 2015, hvor jeg ikke kendte særligt mange og var lidt betuttet. Jeg gik med for at lære nogle flere at kende og overvære generalforsamlingen, som finder sted lige før festen. Nu kender jeg næsten alle, er suppleant i bestyrelsen, og det er en fornøjelse at feste med så danseglad og snakkesalig en flok, hvor mange er dem er blevet mine rigtig gode venner.

Det er altid meget festligt med ALOT: Iben underholder med stand-up for triatleter (helst under bæltestedet), der er god mad og vin ad libitum, og så snart dansegulvet åbner er der gang i den til bandet stopper.

Jeg glæder mig altid ALOTs nytårsfest, hvor det ikke mindst er sjovt at se hinanden i noget andet end løbetøj, badedragt, ALOT kutte, eller iført cykelhjelm.

Min kære mand og hans band spillede i år, så det var ekstra lækkert at have ham med på sidelinjen, og flirte lidt hen over dansegulvet 🙂

Alle fotos af Gitte Vognsen 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s