Halloween med ALOT

Ja ja da: I ALOT fejrer vi også Halloween 👻! Man ku godt tro, at vi sku jagtes af zombier eller lave en masse ballade, mens vi løb og spiste slik, men nix sådan er det ikke. Det er da oplagt med en MØRKE COOPER TEST!

Efter at have hastet hjem pĂĽ cykel fra job i modvind, gjort mad klar, sikret at de fem halloween “raslere” pĂĽ adressen havde tjek pĂĽ det (Carla og fire klassekammerater), daffede jeg lykkeligt uvidende til Albertslund i mørket pĂĽ cykel. Jeg elsker nĂĽr vi pludselig skal noget helt andet: vi varmede op ca 4 km og havde sĂĽ lidt fartleg pĂĽ stadion. Vi var vel ca 25 løbere.

Så gik vi ind på grusbanen ved stadion hvor ALOTs tidstagningsudstyr var linet op og løb en Coopertest i mørket med pandelamper på og løb runder a 400 m. Der var sat små lygter op i forskellig farve hver 50 m, så da vi var færdige efter 12 min stoppede vi hvor vi kommet til og talte meter op. Jeg tror, jeg nåede 2730 m men jeg afventer resultaterne. Kageformen er i top!🙈😂

Det var büde sjovt og pivhyggeligt med dansende lygter i mørket! Da jeg kom hjem havde pigerne tÌndt op i grÌskar og lys, sü vi var klar til at tage imod hele nabolagets børn. Elsker de dage, hvor vi nür det hele:-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĽ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s