Dagen før Eremitageløb

Jeg må sande, at jeg ikke kan eller vil give gas i morgen til Eremitageløbet og pyt med det. Selv efter gentagne ture i “recovery boots”, rul på massagebold, roligt svøm efterfulgt af sauna og strækøvelser bliver det ved med at stramme i venstre læg. Ved ikke om det er en fiber, en overbelastning eller hvad det er, men skal ikke blive ved.

Jeg vil i stedet glæde mig til at løbe en rolig tur i efterårsskoven med Carla og Mark og følges ad rundt, så vidt det nu kan lade sig gøre med 13.000 løbere i Dyrehaven. For 50. Års jubilæumsmedaljen skal med hjem!

Formiddagen i dag bød på en fin lille løbetur med 5 basketpiger i Vestskoven. Liva kom ikke med i dag pga smerter i knæet og hele ugen har været svær af flere grunde, så den har ikke budt på træning for hende. Hun er god til at lytte efter, hvad hun har brug for og kan. Hun er meget bedre end mig!

Efter basket-pige-løbetur kørte jeg til Frederikssund og mødtes med en af mine ældste veninder. Pia og jeg mødtes på en campingplads i 1984 og var penneveninder i maaaange år og mødtes hver sommer i vores barndomsår. Vi har holdt fast lige siden – omend der indimellem går år imellem vi ses. Der var edder-skisme-super-hyggeligt at se hende og hendes nye skønne hus med fjord udsigt:-)

Imens jeg sludrede igennem med Pia nød Mark at se Carla spille med u14-2 pigerne til 11-mandsbold på hjemmebane. En dejlig lørdag!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s