Off season life og filosoferinger

Nu har det for mit vedkommende været off season i en måneds tid, og jeg har sgu lidt svært ved at styre det… Jeg kommer vist til at løbetræne lidt for meget. Jeg kan ikke administrere IKKE at have en plan… Jeg kan hele tiden liiige se mit snit til en løbetur og bla. turene til og fra arbejde er blevet flere. 10-12 km hver dag 4 dage i træk er vel for meget…. Jeg har også afprøvet en variation, der hedder “cykel ind til job – løbe hjem fra job og næste morgen løbe ind til job – cykel hjem”. Det er en fin variant, hvis jeg har haft min arbejdsPC med hjemme og den er lidt tung i rygsækken, når jeg løber, men nemmere at have på ryggen på cyklen.

Forleden løb jeg hjem fra job og undervejs blev min venstre læg pludselig hård – som om jeg havde haft en krampe uden at mærke det. Det er aftagende nu efter en del massage med bold og mange strækøvelser. Jeg skulle jo helst være løbeklar til Eremitageløbet på søndag :–) Jeg har lovet træner Jeanne jeg er klar til 1. november, hvor træningen frem mod Ironman næste år lige så langsomt går i gang. Jeg har tilmeldt mig, og jeg håber at komme i nærheden af 10.30, så der skal trænes effektivt – også til vinter!

img_2770
Hjælpetekst: “Fe” er betegnelsen for jern i det periodiske system 🙂

Svømning denne sæson foregår hos Triton Svøm i Ballerup. Jeg har i et stykke tid haft lyst til at prøve noget andet og se om det kunne rykke nogle minutter. Vi er 5 fra ALOT, der svømmer på det samme hold, så på den måde er der stadig det sociale element, som også er ultra vigtigt for mig. Omvendt savner jeg faktisk tirsdagsholdet med ALOT, hvor man møder mange af sine klubkammerater.

Det er virkelig godt at prøve noget svømmenyt: Vi har virkelig kompetent undervisning og bliver rettet enormt meget på, og der er mange nye øvelser. Vi svømmer på 50 m bane og det er mega fedt, for jeg er en spade til vendinger. Og så er der boblebad og sauna bagefter – ofte inkl. medbragt snack. Pt har vi kun en bil, så jeg er afhængig af lift derover hver gang, og det er selvfølgelig besværligt, men også mega hyggeligt at få køreturen sammen. Og det tager de samme 8 minutter at køre derover som til Albertslund.

Tri cyklen kommer kun ud, når det er vejr til det, og det varer nok ikke længe, før jeg sætter den i hometraineren. Efterårsferien er lige rundt om hjørnet, og det er en oplagt ferie-ting: der skal jo både skiftes hjul, dæk og kæde osv. Det kan være, jeg skal gå og hygge mig med det lørdag 13.oktober, efter jeg har løbet cannonball marathon i Hjortespring og mens der kører optakt til VM fra KONA på skærmen 🙂 Jeg kender nok 10 der deltager i år, så det bliver mega spændende!

Hometraineren har i foråret og sommeren været brugt af Liva, som en del af hendes genoptræning efter påkørslen for snart et år siden. Hun har haft Marks cykel stående i den og svedt godt over det i kælderen. Kroppen er efterhånden godt med, men hendes hoved er desværre ikke i mål endnu, og hun synes det er en ret træls periode for tiden. Det gode er, at hun har genoptaget sin basket-træning og henter enormt god energi i det, når hun kommer afsted. Hun må stadig bare ikke slå hovedet…

Alt i alt har vi det stabilt pt, selvom der stadig er meget på uge-programmet og logistik med at få den ene bil, vi har til at passe med, hvem der skal køres hvortil samtidig med forskudte arbejdstider. En typisk uge (vel at mærke Off Season for moren) ser nogenlunde således ud for familien Johnsen:

2018-10-03_09-49-01.png

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s