Spas og hygge ved havet

Vågnede forkølet i nat og er blevet hjemme fra job i dag for ikke at smitte de andre: Mærkede det godt lidt i går eftermiddags, men ignorerede det og tog med 24 flotte svømmere fra ALOT til open water svøm. Mandy havde debut i havet, så jeg lagde mig siden af hende og var i nærheden. Husker jo min første gang – jeg var meget spændt og skulle lige finde min rytme. Så jeg lå og plumrede med mine marathon-ben og den altid skarpe Gitte var på pletten med kameraet, og jeg ku ikke dy mig for en “baywatch wannabe” i løb henad badebroen. Efter svøm havde jeg Snickerskage med til klubfolket, som måtte deles om det, da jeg slet ikke havde nok med. Sidst var vi jo kun 7! I dag står den så på strepsil og snotklude….

Foto Gitte Vognsen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s